Hovenier
Buro van Rooijen in
Maastricht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBuro van Rooijen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Buro van Rooijen
Wilhelminasingel 76
6221 BL Maastricht

tel: (0)6 47408982

Extra informatie

Tuinontwerp Limburg ontwerpt en realiseert tuinen in Nederlands en Belgisch Limburg   
Buro van Rooijen is gespecialiseerd in het bedenken en realiseren van kwalitatieve en innoverende ontwerpen voor de openbare en prive buitenruimten. 
 
Vindt u dat u niet genoeg plezier beleeft aan uw tuin? Zit u liever binnen dan buiten wanneer het mooi weer is? Organiseert u nooit een barbecue in uw tuin voor familie of vrienden? Wellicht bent u dan toe aan een nieuw tuinontwerp. Limburg schakelt voor creatieve en innovatieve designs Buro van Rooijen in. Vanuit Maastricht verzorgen wij tuinontwerpen voor particulieren, ondernemers en instellingen in heel Limburg. In de volgende steden/dorpen hebben we al de nodige projecten gedaan: tuinontwerp Heerlen, tuinontwerp Maastricht, tuinontwerp Roermond, tuinontwerp Margraten, tuinontwerp Jabeek, tuinontwerp Lanaken, tuinontwerp Sittard, tuinontwerp Cadier en Keer, tuinontwerp Gulpen, tuinontwerp Bunde, tuinontwerp Meerssen en tuinontwerp Elsloo . Tevens werken wij in de omgeving van Eindhoven en Nijmegen. 
 
Kostenbesparend tuinontwerp zorgt voor efficiente tuinaanleg ! 
 
Limburg let de laatste jaren op de centen. Dat is logisch wanneer het economisch even tegenzit. Buro van Rooijen speelt daarop in met goed en efficiënt tuinontwerp. Als projectontwikkelaar zorgen wij ervoor dat de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plek staan. Zo verspilt niemand tijd tijdens de tuinaanleg en creëert geen enkele vakman onbedoeld méér werk voor de volgende. Het verschil voelt u in uw portemonnee. 
 
Ook is het mogelijk om zelf specialisten aan te dragen, bijvoorbeeld aannemers, staalbedrijven of hoveniers. Steekt u zelf graag de handen uit de mouw om bijvoorbeeld het beplantingsplan uit te voeren? Geen enkel probleem. Roderick van Rooijen houdt er rekening mee en past de offerte hier op aan. 
 
Maak een vrijblijvende afspraak 
 
Voor een tuinontwerp in Limburg neemt u contact op met Buro van Rooijen. Kom gerust eens binnenwandelen op Wilhelminasingel 76 in Maastricht of maak een telefonische afspraak op 06-47408982.