Hovenier
Jongen Hoveniers in
Maastricht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VJongen Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Jongen Hoveniers
Jupiterhof 75
6215 VM Maastricht

tel: (0)6 - 43096814

Extra informatie

Hovenier Jongen is de specialist in de Euregio op het gebied van tuinaanleg en -onderhoud, bestratingen en het aanleggen van zwembaden.   
Aangezien de tuin voor veel mensen een essentieel onderdeel is van het woongenot, dient de aanleg ervan doordacht en professioneel te gebeuren. Niets is immers zo jammer als een tuin die niet bij u past. 
 
Wij begeleiden en adviseren u tijdens het gehele traject van aanleg tot en met eindresultaat en nemen u hierbij al het werk uit handen. 
 
Naast het adviseren in materiaalgebruik en het opstellen van een beplantingsplan, zorgen wij ervoor dat uw tuin van A tot Z wordt aangelegd. Of het nu gaat om de aanleg van een complete tuin, of de aanleg van een gazon of vijver. Wij verzorgen het allemaal! 
 
 
Wilt u weten welke mogelijkheden er bij u zijn, of wilt u vrijblijvend een offerte aanvragen? 
Neem dan gerust contact met ons op, wij komen graag bij u langs.