Hovenier
Hoveniersbedrijf JeGroen Tuinen in
Maastricht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf JeGroen Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf JeGroen Tuinen
Op de Bannet 45
6223GD Maastricht

tel: 06-52306385

Extra informatie

Een tuin kan zoveel meer zijn dan een gazon omringd door wat planten. Hierin schuilt voor ons dan ook iedere dag de uitdaging. Een met aandacht en zorg ingerichte buitenruimte vormt een verlengstuk van uw woning of bedrijf. Een goede balans tussen bebouwing en tuin zorgt voor een verzorgde uitstraling. Daarom verdient uw (bedrijf)tuin alle aandacht!    
JeGroen is in 2007 gestart door Jeroen Seelen. Na zijn opleiding en opgedane werkervaring bij enkele grote hoveniersbedrijven wilde hij graag zijn kennis en ervaring inzetten om tuinen te maken vanuit zijn eigen visie. Met Jeroen Seelen neemt u een enthousiaste, creatieve, vakbekwame hovenier in de arm. Uitgangspunt is het werken met kwalitatief goede materialen met oog voor duurzaamheid en details. Als hovenier maakt hij graag het door u als opdrachtgever gegeven vertrouwen waar. Voorop staat dat u feeling krijgt met uw tuin en dat deze functioneel aansluit op uw wensen en verwachtingen. Het is zijn doel om samen met u als opdrachtgever de door uw gewenste tuin tot werkelijkheid te maken. Bij JeGroen natuurrijke tuinen is uw tuin in 'groene' handen  
Steeds meer mensen verlangen naar een natuurlijke sfeer in tuinen. Een sfeer die alle zintuigen aanspreekt, met de natuur als inspiratiebron. En waar planten en dieren zich thuis voelen!  
Wat hebben wij u te bieden: 
 
•tuinontwerp  
•tuinaanleg  
•tuinonderhoud  
 
Met onze dienstverlening kunt u veel kanten op. We praten dan ook graag eens met u over de mogelijkheden voor uw (bedrijf)tuin. Belangrijk is dat `t uw tuin wordt en dat er verschillende mogelijkheden zijn om uw tuin te kunnen realiseren!