Hovenier
Hoveniersbedrijf BTA Groen in
Maastricht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf BTA Groen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf BTA Groen
Pletzersstraat 35
6213HG Maastricht

tel: 06-10096008

Extra informatie

BTA Groen is een hoveniersbedrijf gevestigd te Maastricht sedert 2010. Een jong bedrijf dat tegelijkertijd gefundeerd is op jarenlange ervaring in de groensector. Ervaringen die aangevuld worden met de kennis en kunde van nu en die van de toekomst.    
Onze diensten worden elk toegespitst op de wensen en eisen van de klant. Onze diensten omvatten een groot bereik binnen de groensector, zo kunnen wij voldoen aan een totaalpakket. Daarnaast is ons streven altijd en overal gericht op het leveren van vakmanschap. Vakmanschap dat mede door geschoolde medewerkers met passie voor het vak wordt gerealiseerd. 
 
Duurzaam ondernemen 
 
Als geen ander zijn wij dagelijks werkzaam in de groene levensruimte. Wij zijn ons dan ook terdege bewust van het feit dat ook wij onze bijdrage dienen te leveren aan het behoud van deze. 
 
Wij stellen daarom hoge eisen aan de herkomst en productie van onze materialen, streven na een reductie van restmaterialen en maken gebruik van biologisch afbreekbare producten.