Hovenier
Bert Godding Tuinaanleg en Onderhoud in
Maastricht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VBert Godding Tuinaanleg en Onderhoud
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Bert Godding Tuinaanleg en Onderhoud
Ebenistendreef 126
6216PS Maastricht

tel: 043-3435078

Extra informatie

Mijn Bedrijf   
Sinds oktober 2011 heb ik me als zelfstandig hovenier ingeschreven om mijn klanten in vooral de Belgische en Nederland Limburgse regio van dienst te kunnen zijn en hen op maat te bedienen met betrekking tot hun gewenste groene omgeving. 
 
Tot dusver doe ik de werkzaamheden alleen (maar nu al heb ik netwerk van ZZP collega's in specialistische disciplines om me heen verzameld). U mag erop vertrouwen dat ik hen selecteerde op hun kwaliteit en dat ik de volle verantwoordelijkheid voor dit team neem. 
 
Mijn Ervaring 
 
Voor diverse werkgevers in de regio heb ik omstreeks 25 jaar ervaring opgedaan in d e hoveniersbranche, variërend van grootschalige onderhoudsprojecten tot en met ontwerp en aanleg van grote en kleine stedelijke en landelijke (binnen)tuinen en dakterrassen, alsmede schadeherstel en renovatie van tuinelementen. Die ervaring wil ik u ter beschikking stellen. 
 
Diensten 
 
Tuinontwerp 
 
Met een ontwerp/schets kan een eigen sfeer gecreëerd worden naar uw eigen smaak. Zo kunt u een typische Engelse landschapsstijl kiezen, een Frans sfeertje of een Japanse uitstraling door de combinatie van elementen, zoals waterpartijen, overkappingen en/of pergola's cq. tuinhuisjes. Ook luxe elementen als een Jacuzzi en buitenkeuken behoren tot de mogelijkheden. 
 
Tuinaanleg 
 
Aan de hand van een met u besproken plan (schets/ ontwerp) leg ik op het afgesproken tijdstip en in de afgesproken periode de gehele tuin aan, inclusief de gekozen elementen, welke zo nodig na afspraak rechtstreeks bij u worden afgeleverd. Bij die aanleg worden als dat nodig blijkt door mij "teamleden" ingeschakeld. 
 
Tuinonderhoud 
 
Om uw tuin in een goede conditie te houden is een periodieke onderhoudsbeurt verstandig. Dat kan veelomvattend zijn, maar ook ad hoc kunnen schoffelen, grasmaaien, hagen scheren, snoeien, gazon onderhoud, vijveronderhoud worden afgesproken. De afspraak kan op maat gemaakt worden. 
 
Tuinrenovatie 
 
Het is niet altijd nodig uw gehele tuin aan mijn zorgen over te laten. Ook kleine(re) aanpassingen of reparaties van tuinelementen behoren tot mijn werkzaamheden. Zo kan een verzakte tuinmuur of bestrating een doorn in uw oog zijn , waar ik u vanaf kan helpen.