Hovenier
Mert Tuin en Bouwwerk in
Maastricht
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VMert Tuin en Bouwwerk
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Mert Tuin en Bouwwerk
Burg van Oppenstraat 1
6224EN Maastricht

tel: 06-19456811

Extra informatie

Welkom bij Mert Tuin en Bouwwerk!   
Mert Tuin en Bouwwerk die ingeschreven is als allround klussenwerk in en om het huis of bedrijfspand biedt u klussenwerkzaamheden aan tegen een zeer concurrerende prijs. 
 
 
Mert Tuin en Bouwwerk beperkt zich niet alleen tot het klussenwerkzaamheden. Wij verzorgen ook hovenierswerk, schoonmaken van interieurs of een andere schoonmaker uit de facilitaire dienstverlening. 
 
 
Zoekt u een schoonmaker, hovenier, tuinman, klusjesman of een andere vakman uit de facilitaire dienstverlening dan bent u bij Mert Tuin en Bouwwerk aan het juiste adres! 
 
Mert Tuin en Bouwwerk is in 2010 door M.S.O. Eminov opgericht. 
 
Met onze ruime ervaring, kan Mert Tuin en Bouwwerk vrijwel elke klus aan. Mocht dit toch niet het geval zijn, dan springt een collega klussenbedrijf even bij. 
 
U kunt bij ons terecht voor de meest uiteenlopende werkzaamheden. Hierbij staan vanzelf- sprekend vakwerk en professionaliteit hoog in het vaandel. Zowel kleine als grote projecten kunnen worden uitgevoerd, zoals Onderhoud en Renovatie aan woningen, metsel en timmer- werk, klein Nieuwbouw, Hovenierswerk, Tuinaanleg, Tuinonderhoud, Schoonmaak en andere werkzaamheden.