Hovenier
Hoveniers Floralex in
Waddinxveen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Floralex
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Floralex
Orion 20
2743MM Waddinxveen

tel: 06-50627645

Extra informatie

WELKOM BIJ FLORALEX   
Wanneer het gaat om strak gerealiseerd straatwerk, totale beplantingsoplossingen of het toepassen van een creatief schoolplein. FLORALEX creëert en realiseert.  
 
Voor ieder probleem hebben wij een gedegen oplossing. Na goed overleg, dragen wij adviezen aan waarmee u verder aan de slag kunt. U kunt de uitvoering voor uw eigen rekening nemen, maar een nauwe samenwerking bestaat ook tot de mogelijkheden. 
 
Groene vingers, een buitengevoel, het weer, de lichtval, wat het is weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat het gevoel van het buiten willen zijn is wat ik in mijn aderen voel stromen. Als grondlegger van dit bedrijf ben ik er trots op mijn 2 echte grondleggers aan u voor te stellen. FLORALEX is een combinatie- afkorting van mijn twee geweldige zonen. ALEXANDER & FLORIAN zijn de bron van inspiratie. Samen met mijn vrouw kunnen wij uit de grond van ons hart zeggen dat wij gelukkig zijn met deze twee knapen. 
 
FLORian, de jongste en ALEXander de grote broer. 
 
Wellicht dat u ze eens ontmoet, want wat is er nu mooier dan met papa meegaan naar het onbekende. 
Deze 3 mannen heten u graag welkom bij dit jonge bedrijf.