Hovenier
Tuinmaat natuurlijk ook uw tuinman in
Waddinxveen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTuinmaat natuurlijk ook uw tuinman
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Tuinmaat natuurlijk ook uw tuinman
Boekweitakker 53
2743DL Waddinxveen

tel: 0172-211228

Extra informatie

Uw persoonlijke tuinman: Jan Oskam    
Tuinen zijn er in alle soorten en maten. Tuinbezitters ook. En allemaal hebben zo hun eigen ideeën hoe hun ideale droomtuin er uit moet zien. Zoekt u een hovenier die uw dromen kan waarmaken? Dan bent u bij hoveniersbedrijf Tuinmaat aan het juiste adres.  
 
Als zelfstandig hovenier leg ik mij toe op het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen. Ik heb ervaring met alle werkzaamheden die een professionele tuinman in en om de tuin tegenkomt. Van periodiek snoeiwerk tot het aanbrengen van nieuwe beplanting, en van sierbestrating of schuttingen tot het ontwerpen en aanleggen van complete tuinen.  
 
Ik lever altijd maatwerk. Of het nu gaat om het ontwerpen van uw droomtuin of om jaarlijks onderhoud, voor mij is het een uitdaging ervoor te zorgen dat het resultaat perfect aansluit bij uw wensen. Dat ik alleen werk, is hierbij een voordeel: als klant overlegt u direct met mij, zonder tussenkomst van anderen. Dit maakt ook een scherpe prijsstelling mogelijk. U betaalt dus nooit teveel.  
 
In een vrijblijvend gesprek breng ik uw wensen in kaart en adviseer ik u over wat er mogelijk is. Vervolgens stel ik een offerte en planning op. Verleent u de opdracht, dan kunt er zeker van zijn dat deze netjes en met zorg wordt uitgevoerd. En vanzelfsprekend vindt zonodig nog tussentijds overleg plaats. Kortom, u krijgt de service die u van uw persoonlijke tuinman mag verwachten.  
 
Hoveniersbedrijf Tuinmaat is gevestigd te Boskoop, nabij Alphen aan den Rijn, Gouda en Zoetermeer. Mijn werkgebied ligt dan ook hoofdzakelijk in de Randstad, met name Zuid-Holland. Mijn klantenkring omvat zowel particulieren als bedrijven. Wilt u meer informatie ontvangen of een afspraak maken?