Hovenier
Private Gardens Hoveniers in
Waddinxveen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VPrivate Gardens Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Private Gardens Hoveniers
Zwarteweg 4/A
2741LC Waddinxveen

tel: 0182-359680

Extra informatie

Wie zijn wij  Private Gardens is een jong en veelzijdig bedrijf dat gespecialiseerd is in het aanleggen van kunstgras gazons & kunststof golfgreens. Daarbij verzorgen wij alle denkbare hovenierswerkzaamheden. Wij zijn partner en tevens installateur van Southwest Greens Benelux. Wij hebben inmiddels ruime ervaring opgedaan in het aanleggen en ontwerpen van golfgreens in binnen- en buitenland. Ook met de aanleg van kunstgras gazons hebben wij jarenlange persoonlijke ervaring. Wij maken uitsluitend gebruik van de allerbeste kunstgras soorten. Kwaliteit van ons product en de kwaliteit van onze werkzaamheden staan bij ons voorop. 
 
 
Wat doen wij 
Tot onze werkzaamheden behoren het aanleggen van kunstgras gazons bij u thuis, bij bedrijven, in openbare ruimtes, recreatieparken, hotels en scholen. Iedere afmeting is mogelijk en wij bieden keus uit verschillende soorten kunstgras. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van ontwerpen voor private golfgreens en installeren deze met de grootst mogelijke zorg. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij ons terecht voor alle mogelijke hovenierswerkzaamheden. Wij verzorgen het ontwerp, de aanleg, groot en klein onderhoud, renovatie en alles wat daarbij hoort.

Diensten
  • Golf Greens 
  • Kunstgras 
  • Hovenierswerk 
  • Onderhoud 
  • Green renovatie / upgrading 
  • Adventure Midget Golf 
  • Private Fields 
  • Hydrochill