Hovenier
Hoveniersbedrijf Gruijter Groen in
Waddinxveen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Gruijter Groen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Gruijter Groen
Alpherwetering 13
2741MK Waddinxveen

tel: 06-24619438

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Gruijter Groen is een eenmansbedrijf dat zich toelegt op het realiseren van alle mogelijke groenprojecten. Na jarenlange ervaring in het groen heb ik uiteindelijk de stap gemaakt en ben ik in 2008 mijn eigen hoveniersbedrijf gestart.   
Inmiddels kan ik ook zeggen dat ik met veel plezier alles op tuingebied graag zelf wil blijven uitvoeren. Of het nu gaat om bestrating, beplanting, het plaatsen van een schutting of tuinonderhoud. Vandaar ook een vernieuwde website met foto’s van enkele gerealiseerde projecten, zodat u een indruk krijgt van mijn werk.  
 
Het voordeel van een eenmansbedrijf is, dat u alle zaken rechtstreeks met mij kunt regelen. Zowel het bespreken van uw wensen, het tuinontwerp als de uitvoering verzorg ik zelf.