Hovenier
Hoveniersbedrijf van der Veeken in
Rosmalen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf van der Veeken
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf van der Veeken
Vliertwijksestraat 49
5244NH Rosmalen

tel: 073-5212262

Extra informatie

Van der Veeken Rosmalen BV   
Betrouwbaar tuinadvies en tevredenheidsgarantie 
 
Mijn naam is Lambert van der Veeken geboren in 1952 te Rosmalen. Als kind groeide ik op met allerlei vormen van grond bewerken in het agrarisch loonbedrijf van mijn ouders. Alles draaide om het grondwerk, zaaien en oogsten van gewassen. In 1979 heb ik het bedrijf overgenomen en in 1996 ben ik gestart met het composteren van groenafval. De agrarische activiteiten werden gestopt en het bedrijf ging verder met het specialiseren in het cultuurtechnisch werk in openbaar groen en tuinrenovatie. Met de zelfgeproduceerde compost gingen wij de tuingrond verbeteren en dit met zeer goede resultaten. Alles draait namelijk om biologisch evenwicht, humus en bacteriën. 
 
Als kind had ik al een passie voor mechanische techniek hetgeen ik later kon toepassen met het bewerken van de grond. Het is belangrijk om de bodem met de juiste technieken te bewerken Van het één kwam het ander, door mijn passie voor techniek groeide ook de passie voor het bodemleven. 
 
Ondertussen heb ik ruim 40 jaar ervaring met grondwerk, het bewerken van grond onder allerlei omstandigheden en veel verschillende grondsoorten. Mijn huidige werkzaamheden bestaan uit ervaring en kennis overdragen aan bedrijven en particulieren. Ik geef workshops of persoonlijk advies met betrekking tot de grond bewerken of verbeteren. Er ontstaan namelijk vaak groeiproblemen omdat er te weinig kennis is van het bewerken van de tuingrond en het benodigde bodemleven voor het aanleggen of onderhouden van een duurzame tuinbodem.  
 
Na al deze jaren heb ik ervaren dat er behoefte is aan een betrouwbaar, begrijpelijk en eerlijk advies. Werkzaamheden in en rondom de tuin, voor mensen die niet weten waar ze moeten beginnen of wie ze in moeten schakelen op het moment dat er groeiproblemen zijn. 
 
Ik ben er voor u om goed tuinadvies te geven, ook kan ik werkzaamheden begeleiden en ik kom graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden. (bodemverbetering, tuinrenovatie, boom verwijderen, grondwerk, boomstronk frezen, machinaal snoeiwerk, tuinafval of groenafval afvoeren et cetera.) 
 
Problemen met het gazon of de tuin verwaarloosd ? Toe aan een vernieuwing en denkt u aan tuinrenovatie ? Zorg dan voordat u begint dat de basis, de bodem, voor 100% in orde wordt gemaakt. Het slagen van een tuinrenovatie is altijd afhankelijk van de kwaliteit van de tuingrond. Ik kan u met al mijn kennis, tips en ervaringen van dienst zijn met tuinadvies en tuinproblemen. Bel of mail mij gerust voor een afspraak voor een tuinadvies op uw locatie. Wij bekijken samen de situatie en uw wensen met de mogelijkheden. 
 
Belangrijk is voor mij de geschiedenis van de tuin voor zover die bij u bekend is, of er problemen zijn in de tuin met de groei van beplanting of gazon, of met wateroverlast en het onderhoud. Verder kijk ik ook naar de algemene bodemgesteldheid, de aanwezige beplanting en mogelijk zal ik nog wat gaten boren om de onderlagen te bekijken. Deze informatie is voor mij voldoende om u er van te overtuigen welke stappen u zou moeten ondernemen om indien nodig met goed grondwerk of juist onderhoud uw tuingrond te verbeteren. Ik doe geen dure onderzoeken maar baseer het advies op mijn jaren lange ervaringen en gevoelens vanuit de praktijk. Wel zal ik zorgen om mijn tuinadvies overtuigend over te brengen zodat u zeker bent van uw beslissing en nergens meer aan hoeft te twijfelen dus met een vertrouwd gevoel aan de slag kunt. Mijn bezoek met een mondeling advies duurt meestal ongeveer 1,5 uur waar de meeste klanten voldoende aan hebben. 
 
Afspraak is afspraak en zorgeloos genieten van uw tuin. Wees bewust bel of mail gerust !