Hovenier
De Buitenkaemer Hoveniers in
Rosmalen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDe Buitenkaemer Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
De Buitenkaemer Hoveniers
Nieuwendijk 14
5241BB Rosmalen

tel: 06-48403802

Extra informatie

Een tuin van De Buitenkaemer Hoveniers is een plek om van te genieten, het hele jaar door. De Buitenkaemer vertaalt het goede leven naar tuinconcepten op maat. Bourgondisch buitenleven, noemen we dat.    
Totaaloplossing 
 
Bij De Buitenkaemer Hoveniers kunt u terecht met al uw vragen op tuingebied. Van ontwerp, tot realisatie en onderhoud. Wij werken voor particuliere opdrachtgevers maar ook voor bedrijven. Een professionele, groene entree blijkt ook voor de zakelijke markt een waardevolle investering. U vindt onze tuinen natuurlijk in de regio ’s-Hertogenbosch, maar regelmatig ook daarbuiten. Want bourgondisch buitenleven laat zich niet begrenzen.  
 
Oog voor detail 
 
De Buitenkaemer Hoveniers verzorgt tuinprojecten met passie in perfectie. Omdat wij nu eenmaal weten dat goed werk afleveren, uiteindelijk nieuwe opdrachten oplevert.  
 
Neem voor meer informatie contact met ons op.