Hovenier
Hoveniersbedrijf Dirne Leeftuinen in
Rosmalen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Dirne Leeftuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Dirne Leeftuinen
Dorpsstraat 28/A
5241 EC Rosmalen

tel: 06-22512270

Extra informatie

Welkom bij Hoveniersbedrijf Dirne Leeftuinen   
Hoveniersbedrijf Dirne Leeftuinen is sinds zijn oprichting door veel tuinliefhebbers in het hart gesloten. De klant ervaart dat hij centraal staat in ontwerp, aanleg en onderhoud van dat kleine stukje natuur waarover hij zelf het beheer mag voeren: de eigen tuin. Bedrijf of particulier. Groot of klein. In stad of dorp. Ingeklemd of riant gelegen temidden van andere tuinen. Veel straatwerk en weinig groen of juist uitbundige beplanting met een bescheiden bestrating. 
 
Hoveniersbedrijf Dirne Leeftuinen heeft geen kruiwagen met standaard oplossingen voor individuele wensen. In ons werk laten we ons leiden door de droom van de klant waaraan we door onze eigen passie voor alles wat groeit en bloeit een unieke vorm kunnen en willen geven. Een tuin is voor ons een puur individuele beleving waarvan ieder op zijn eigen manier moet genieten. Als je binnen staat en naar buiten kijkt maar ook als je buiten bent en daar graag dingen doet die je bij slechter weer binnen doet: luieren, eten, vrienden ontvangen, de kinderen laten spelen. Misschien ook wilt genieten van zaken die nog een beetje on-nederlands lijken: het eigen zwembad, de sauna of de jacuzzi. 
 
Hoveniersbedrijf Dirne Leeftuinen is een jong bedrijf met in de praktijk getrainde creatieve hoveniers die op een verrassende manier uw tuin ontwerpen, aanleggen en onderhouden. Uw tuin mag u niet tot last worden. Een goed weerbericht moet u doen uitzien naar een verblijf in uw tuin. Bij een tegenvallend weerbericht moet u achter de ramen toch volop door de schoonheid van uw eigen stukje schepping geraakt worden. 
 
Wij zouden graag met u in contact komen om samen te bezien hoe wij u van dienst kunnen zijn in ontwerp, aanleg en onderhoud van uw tuin. Denk niet te gauw: mijn tuin is te groot, mijn tuin is te klein. Hoveniersbedrijf Dirne Leeftuinen stelt particulieren en bedrijven in staat de grond rondom woning en bedrijf die groene meerwaarde te geven waar gelukkig iedereen nog zo gevoelig voor is. Bekijk onze website en contacteer ons nog vandaag voor meer informatie.