Hovenier
Hoveniersbedrijf Van Hout Tuinprojecten in
Rosmalen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Van Hout Tuinprojecten
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Van Hout Tuinprojecten
Den-Uylborch 4
5241HA Rosmalen

tel: 06-22802844

Extra informatie

Er zijn maar weinig werkzaamheden die ik niet uitvoer. Wilt u uw droomtuin in werkelijkheid omzetten? Heeft u onderhoudswerkzaamheden rondom uw bedrijfspand? Mijn bereidwilligheid strekt zich uit van het geven van goede adviezen tot het realiseren van prachtige tuinen met alle gewenste soorten bestratingen.   
Oprechtheid staat bij mij hoog in het vaandel. Ik houd van duidelijkheid, goede afspraken maken en ook nakomen, en een eerlijke prijs om voor te werken. Ik denk graag met u mee en voer werkzaamheden altijd uit alsof het voor mezelf is. Ik denk dat deze intenties een essentiële basis vormen om een fijne en langdurige relatie met elkaar op te bouwen. 
 
Kijkt u eens rustig rond op mijn website en vergeet vooral niet het fotoboek. Ik heb getracht om de meest belangrijke zaken zo duidelijk mogelijk te belichten. Mocht u toch nog vragen hebben, schroom u dan niet om contact op te nemen. 
 
Renovatie van een bestaande tuin. Dit impliceert bijvoorbeeld ook het verwijderen en afvoeren van (grote) bomen, verwijderen en afvoeren van diverse soorten schuttingen en muren (hout, steen, beton, etc.). 
 
Ontwerp en aanleg van tuinen en plantsoenen. 
Er kunnen verschillende afspraken worden gemaakt voor onderhoud. Lees meer. 
 
Nagenoeg alle denkbare bestratingen en andere objecten voor uw tuin. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan natuursteenproducten zoals monolieten, tegels, kinderkopjes, flagstones, grind, split, decoratieve keien, zwerfkeien, tafels en banken, stapelmuren, trapblokken, palissade beams, bloembakken, marmeren en hardstenen waterspellen en diverse ornamenten. 
Het aanleggen van draineringssystemen. 
Het realiseren van schuttingen, vlonders en pergola's. 
Met steenkorven en grindschuttingen kunnen de mooiste scheidingen en verhogingen worden aangebracht. 
Diverse mestelwerken zijn mogelijk. 
Rekening houdend met uw wensen, wordt uw tuinvijver in perfecte harmonie met de omgeving aangelegd. 
Ook de tuinverlichting wordt op technisch verantwoorde wijze aangelegd.