Hovenier
Hoveniersbedrijf Green Fingers in
Rosmalen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Green Fingers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Green Fingers
Gerard Bruningstraat 4
5242CX Rosmalen

tel: 073-5210497

Extra informatie

Natuur is overal, ook in de achtertuin. Zelfs in het kleinste achtertuintje kan men de natuur ervaren.  Een boom voor vogels of een klein vijvertje. 
Een ecologische siertuin, ook wel natuurtuin geheten, is vooral het resultaat van een houding met respect voor de natuurlijke processen. Het aangepast groeperen van planten, de juiste keuze van materialen en een milieuvriendelijk beheer zijn noodzakelijk. 
De belangrijkste vuistregels voor de ecologische siertuin zijn; 
Juiste plant op de juiste plek. Rekening houdend met bodem, klimaat en omgeving; 
Een gelaagde begroeiing in de tuin: zo verhoogt de duurzaamheid en ecologische waarde; 
Samenwerking met de natuur, waardoor een arbeidsarme of onderhoudsvriendelijke tuin ontstaat; 
Harmonieus samenleven van mens, plant en dier. 
 
Een tuinproject begint met een tuinontwerp. Greenfingers Hoveniers werkt met verschillende, uitsluitend professionele, freelance tuinontwerpers. Alle ontwerpers waar mee samen wordt gewerkt kenmerken zich door een eigen specialisme en discipline. Hierdoor hebt u de garantie dat er altijd aan de wensen van uw stijl kan worden voldaan. 
De ervaring leert dat een professioneel tuinontwerp, gezien op de kosten van het totaalproject, zichzelf terugverdiend. De ontwerper tekent vanuit een, door u, vooraf vastgesteld budget. Bij het presenteren van het definitieve ontwerp wordt de offerte met u doorgesproken. Deze wordt uitgesplitst in de tuin en alle mogelijke opties. Zo hebt u altijd de kosten zelf in de hand. De creativiteit van de ontwerper samengevoegd met de efficiëntie van de calculatie en het vakmanschap van de Greenfingers Hoveniers resulteert zo in een, voor u, onbezorgde aanleg van uw tuin.

Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud  
  • Ontwerp