Hovenier
Hoveniersbedrijf Risse-Westrom Groen in
Weert
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Risse-Westrom Groen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Risse-Westrom Groen
Risseweg 8
6004RM Weert

tel: 0495-750798

Extra informatie

Onze mensen, uw werk   
Risse-Westrom Groen is een bedrijf dat zich bezighoudt met het creëren en onderhouden van een groene leefomgeving. Want groen, in welke omvang of omgeving dan ook, vraagt om vakmanschap bij aanleg en onderhoud. Iets dat wij graag voor onze rekening nemen. Of het nu voor overheid, bedrijf of particulier is en voor park, tuin of openbare weg. 
 
Bijzonder team 
 
Risse-Westrom Groen werkt samen met een professioneel en bijzonder gedreven team, voor een groot deel bestaande uit mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt. Mensen voor wie werk niet zomaar werk is, maar een kans om te participeren in de maatschappij en de mogelijkheid om zich verder te ontwikkelen. Niet voor niets zijn deze mensen dagelijks vol enthousiasme en met passie aan het werk bij onze klanten.  
 
Visie en Missie 
 
Risse-Westrom Groen en haar medewerkers handelen op basis van de volgende visie: 
 
"Wij willen een professioneel bedrijf zijn in het creëren en onderhouden van een groene leefomgeving. Wij werken concurrerend, veilig en duurzaam. Wij zien toekomst in mensen. Wij werken met medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij bieden onze medewerkers goede opleidingsmogelijkheden en uitdagend werk. Wij zijn een slagvaardige organisatie en staan voor continuïteit in werk voor onze medewerkers en kwaliteit voor onze klanten.” 
 
Deze visie wordt nagestreefd doordat zij en haar medewerkers de volgende missie uitdragen: 
 
"Wij geven vorm aan de groenaanleg en onderhoudwensen van onze klanten. Wij dragen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid door, daar waar mogelijk, de werkzaamheden uit te laten voeren door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wij willen een economisch positief resultaat behalen in het groen en een positieve bijdrage leveren aan de arbeidsontwikkeling van onze medewerkers. Hierdoor waarborgen wij tevens de continuïteit van de onderneming." 
 
KERNWAARDEN 
 
De kernwaarden van Westrom-Risse Groen kunnen als volgt gedefinieerd worden: 
 
• Maatschappelijke verantwoordelijkheid van de onderneming; 
 
• Oprechtheid en integriteit; 
 
• Uitblinken in alle aspecten van de onderneming; 
 
• Klantgericht handelen komt op de eerste plaats. 
 
Kwaliteit 
 
Bij Risse-Westrom Groen staat kwaliteit hoog in het vaandel. Wij doen er dan ook alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mocht u ondanks onze inspanningen toch niet tevreden zijn, dan vernemen wij dat graag via het contactformulier . 
 
Certificering 
 
Risse-Westrom Groen beschikt over een ISO, VCA, ‘Groenkeur’ en ‘Groenkeur Bomen’ certificering. 
 
NL Professional 
 
Risse-Westrom Groen mag zich NL Professional noemen. Dat is een professional met een groen hart. Levende tuinen gemaakt met duurzame materialen, dat is het motto! NL Greenlabel ondersteunt en adviseert deze professionals om het duurzame karakter van hun werkzaamheden en toegepaste materialen en producten te waarborgen. In de visie van NL Greenlabel moeten alle producten, materialen en zelfs planten meetbaar duurzaam zijn en een lage ecologische footprint hebben. Dit wordt integraal beoordeeld door Royal Haskoning DHV. De resultaten staan in een paspoort dat met het materiaal of product wordt meegeleverd. Zo is voor elke eindgebruiker direct inzichtelijk hoe duurzaam iets is. Als neveneffect zal hierdoor het aanbod duurzame materialen en producten gaan toenemen en de duurzame keuze van de eindgebruiker een meer bewuste keuze worden. 
 
Erkend leerbedrijf 
 
Risse-Westrom Groen is erkend leerbedrijf voor opleidingen in het groen en bestratingen. 
 
Duurzaam 
 
Risse-Westrom Groen streeft duurzaamheid na. De inrichting van de buitenruimte moet weer in balans worden gebracht met de natuurlijke leefomgeving. Voor ons betekent dit dat we het gebruik van duurzame producten, materialen en groen in de ruimste zin van het woord bevorderen. Als NL Professional helpen wij u graag bij het maken van duurzame keuzes. 
 
Maar duurzaamheid is voor ons ook dat we een groene leefomgeving willen creëren en onderhouden met mensen die een afstand hebben tot de arbeidsmarkt. Wij vullen onze maatschappelijke verantwoordelijkheid in door duurzaamheid te vertalen naar zorgvuldig omgaan met de mogelijkheden van onze mensen; door hun capaciteiten ten volle te benutten. Daarmee doen wij echter geen concessies aan kwaliteit. U kunt bij Risse-Westrom Groen rekenen op een eerlijke prijs en goede kwaliteit.