Hovenier
Hoveniers Van Hoef Tuinprojecten in
Weert
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Van Hoef Tuinprojecten
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Van Hoef Tuinprojecten
Ernst Casimirstraat 18
6006 HN Weert

tel: 06 47998180

Extra informatie

Hoveniers Van Hoef Tuinprojecten, een fris hoveniersbedrijf uit Weert met een moderne kijk op tuinen.    
Als kleinschalige hovenier uit Weert stappen wij niet terug voor grote projecten. Of het nu gaat om een tuinontwerp, tuinaanleg of tuinonderhoud, Nick van Hoef is te allen tijde betrokken bij de werkzaamheden. De tuin is een verlengstuk van de woonkamer, waar u al dan niet met familie en vrienden van kunt genieten. De tuin is dus net zo belangrijk als het woonhuis.  
 
Als hovenier zorgen wij voornamelijk in Weert en omgeving voor het realiseren van het complete tuinplaatje. Door af te wijken van 'Standaard', creëren wij unieke tuinen die in het geheel op u als persoon of familie zijn gericht. Omdat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan, zorgen wij ervoor dat u zorgeloos van uw tuin kunt blijven genieten. Door samen met u een nieuw tuinontwerp of herinrichtingsplan van uw bestaande tuin te maken, krijgt u een duidelijk beeld van wat de plannen zijn.  
 
Wij staan voor u klaar om dit tuinontwerp te realiseren en kunnen u een duidelijke offerte aanbieden dat past binnen uw budget voor het realiseren van uw unieke tuin.  
 
Ook voor het onderhoud van uw tuin helpen wij een graag een handje mee. Hoveniers Van Hoef Tuinprojecten zorgt ervoor dat u te allen tijde zorgeloos van uw eigen tuin kunt genieten.