Hovenier
Hoveniersbedrijf Bakker in
Weert
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Bakker
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Bakker
Graafschap Hornelaan 65
6001AA Weert

tel: 06-41060654

Extra informatie

De Bakker staat voor kwaliteitstuinen en is uw vaste partner voor tuinaanleg, bestrating en onderhoudswerkzaamheden.   
 
Als u opzoek bent naar een enthousiast hoveniersbedrijf dat al uw wensen kan realiseren, bent u bij de Bakker hoveniers aan het juiste adres. De bakker hoveniers is een jong en enerverend bedrijf dat uitgaat van kwaliteit, vakmanschap en vertrouwen. De wensen en eisen van de opdrachtgever staan altijd centraal in het tot stand komen van het eindresultaat.  
 
U heeft ongetwijfeld zelf ideeën hoe uw tuin eruit moet komen te zien. Wij gebruiken onze ervaring om samen met u te kijken wat realiseerbaar is. 
 
 
Waarvoor kunt u bij ons terecht? 
 
De bakker hoveniers is een allround hoveniersbedrijf dat een totaalpakket kan aanbieden voor uw tuin. Bij een hovenier denkt men vaak alleen aan het groen dat in de tuin aanwezig is. Maar de Bakker hoveniers betekent alles in en om de tuin. Van een simpele snoei en onderhoudsbeurt tot het aanleggen van uw complete tuin. Bestratingen, natuurstenen terrassen, opritten, vijvers, vlonders, schuttingen, beregeningsinstallaties, alles is mogelijk. 
 
 
Projecten waar we trots op zijn 
 
De bakker hoveniers heeft de afgelopen tijd niet stilgezeten. Het resultaat hiervan zijn een aantal prachtige tuinen. Bekijk deze projecten en zie wat er allemaal mogelijk is. Misschien haalt u er ook nog inspiratie uit om in u eigen tuin te gebruiken.  
Bekijk ons werk  
 
 
Waar zijn wij te vinden. 
 
De Bakker hoveniers is gevestigd in Weert. Wij hebben geen showroom of bedrijventerrein. Wanneer er zaken worden besproken over de tuin is het handig dat we het werk kunnen bekijken. Daarom zal een afspraak in bijna alle gevallen ter plaatste worden gehouden waar het werk verricht dient te worden.