Hovenier
Gert Kos Hoveniers in
Huizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Vissersstraat 104
1271 VH Huizen

tel: 06-14444851

Extra informatie

Hoveniersbedrijf Gert Kos is al enige jaren actief als hovenier in de regio het Gooi en omstreken.    
Wij realiseren en ontwerpen nieuwe tuinen voor zowel particulieren als voor bedrijven. Uiteraard kunt u bij ons ook uw tuin in de onderhoud doen. Dan verzorgen wij uw tuin het gehele jaar door. 
 
Wij zorgen op een persoonlijke manier voor een zeer degelijke aanpak. Veel of weinig onderhoud, een compleet ontwerp, het onderhoud van hoge bomen of alleen het snoeien van een lastige heg: bij ons kunt u het kwijt!  
 
Wat doen wij? 
 
Hoveniersbedrijf Gert Kos is opgericht in 2001 en sindsdien werkzaam voor zowel zakelijke als voor particuliere klanten. 
 
Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen en aanleggen van complete tuinen. Wij maken samen met u een ontwerp en geven u advies over de beplanting, de (sier)bestrating, de aanleg van een vijver, gazon of terras.  
 
Ook onderhouden wij uw tuin het gehele jaar door. Uw planten en bomen dienen namelijk per seizoen verzorgd te worden zodat u het hele jaar door van uw tuin kunt genieten.