Hovenier
Hovenier De Gooische Tuinstudent in
Huizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHovenier De Gooische Tuinstudent
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hovenier De Gooische Tuinstudent
Molenberg 6
1271AR Huizen

tel: 06-34320075

Extra informatie

Op zoek naar een voordelige hovenier?   
Hovenier De Gooische Tuinstudent is ontstaan uit een bijbaan van de oprichter, Dirk Jan Rebel. Tijdens zijn studie bleef hij actief als hovenier, om de kosten voor de studie te kunnen betalen. Na verloop van tijd meldden zich andere studenten als collega en zo ontstond een team van hardwerkende ‘tuinstudenten’. In de afgelopen jaren is De Gooische Tuinstudent een volwaardig bedrijf geworden, dat nog altijd gemotiveerde en ervaren studenten inzet voor onderhoud en aanleg van tuinen.  
 
Het studentenbedrijf biedt een voordelig alternatief voor dure hoveniersbedrijven. Het team heeft ruime ervaring met allerhande soorten tuinonderhoud en tuinaanleg. De kosten hiervan kunnen laag worden gehouden door de gunstige regelingen voor studenten. Tevens heeft De Gooische Tuinstudent goede afspraken gemaakt met boomverzorgers, kwekers en gespecialiseerde stratenmakers. Zo kan praktisch elke klus worden uitgevoerd en betaalt u enkel voor de kennis en gereedschap waar daadwerkelijk gebruik van wordt gemaakt. 
 
Inmiddels zijn al honderden klanten in Huizen, Blaricum, Laren, Bussum, Naarden, Hilversum, Soest, Baarn en Eemnes geholpen door De Gooische Tuinstudent. Wellicht kan De Gooische Tuinstudent ook iets voor u betekenen. Wanneer u een bericht stuurt via de website, wordt een vrijblijvende afspraak gemaakt. Eén van de ervaren tuinmannen zal u dan graag adviseren over de mogelijkheden. 
 
Hovenier De Gooische Tuinstudent is een voordelig hoveniersbedrijf, dat bestaat uit een team van hardwerkende studenten. Het bedrijf is opgericht door Dirk Jan Rebel, die beschikt over jarenlange ervaring in tuinonderhoud en -aanleg. Rond zijn 12e begon hij met het maaien van gazons en al snel groeide dit uit tot een leuke bijbaan. Om meer kennis en ervaring op te doen, werkte hij bij een hoveniersbedrijf en op een kwekerij. 
 
Tijdens zijn studie aan de universiteit begon hij Hovenier De Gooische Tuinstudent. In dit bedrijf werken studenten die affiniteit hebben met het vak en gemotiveerd zijn om zich naast de studie in te zetten voor onderhoud en aanleg van tuinen. Meestal hebben zij al ervaring opgedaan bij andere hoveniersbedrijven, maar kiezen ze voor De Gooische Tuinstudent vanwege de flexibele manier van werken. Een bijbaan bij De Gooische Tuinstudent is goed te combineren met een studie aan hogeschool of universiteit. 
 
Hovenier De Gooische Tuinstudent ontwikkelde zich in de afgelopen jaren tot een begrip in het Gooi, dankzij de voordelige tarieven, flexibele manier van werken en een goede kwaliteit van het werk.