Hovenier
Gooische Tuinen Hoveniers in
Huizen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGooische Tuinen Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Gooische Tuinen Hoveniers
Westkade 80
1273 RS Huizen

tel: 06-49252166

Extra informatie

De Groene Leefkamer   
Onze tuin. Thuiskomen doen we als eerste in onze tuin. Deze groene leefkamer stelt ons al direct op ons gemak, omdat deze ook ingericht is naar eigen smaak en gebruikersgemak. We willen graag genieten van een bloementuin, een wandeltuin, een speeltuin of een combinatie hiervan naar behoefte, afhankelijk van de gezinssituatie. Het plezier en het gemak van een tuin met weinig onderhoud is voor de meeste onder ons het ideaal. En dat het liefst het hele jaar door als een aantrekkelijk verlengstuk van het huis. 
 
Uw wensen en gemak. Het samen ontwerpen van een tuin houdt in dat uw wensen worden besproken en wij u daarbij adviseren. Wat wij belangrijk vinden bij de ontwerp fase is luisteren, vaak hebben onze klanten of toekomstige klanten al bepaalde ideeën of voorkeuren. Bij het ontwerp van een mooie tuin wordt rekening gehouden met dat wat er in de directe omgeving aanwezig is aan bomen en bebouwing. Op basis van deze richtlijnen en onze vakkennis maken wij een volledig ontwerp. Dit ontwerp komen wij weer met u overleggen, en samen gaan we dan de puntjes op de i zetten. Kennis van de loop- en kijklijnen zorgen voor een rustig en mooie tuin met een evenwichtig beeld. De bloeiende planten zorgen voor kleur en geur en met onze kennis kunnen we zorgen voor een bloei voor het grootste deel van het jaar. Wij beheersen meerdere technieken om voor ieder budget een Unieke, prachtige tuin aan te leggen.