Hovenier
Hoveniersbedrijf I G Martinetti & Zn BV in
Wateringen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Rozemarijn 175
2291GN Wateringen

tel: 0174-290699

Extra informatie

Tot de opdrachtgevers van Martinetti & Zn. behoren o.a. diverse gemeentes en overheidsinstanties, maar ook hoveniersbedrijven en vele particulieren behoren tot de doelgroep. Zie het overzicht hiernaast voor een kleine selectie. Voordat er met het werk begonnen kan worden, wordt altijd eerst de situatie ter plekke beoordeeld en een vrijblijvend advies gegeven. Er komt veel kijken bij het kappen of rooien van een boom. Coördinatie en zorgvuldigheid staan bij het bedrijf hoog in het vaandel.   
Martinetti & Zn. beschikt zelf over het materiaal om de kap, snoei en rooiwerkzaamheden uit te kunnen voeren, zoals een vrachtwagen, jeep, tractor en een aanhanger en divers ander materiaal. 
 
Martinetti & Zn. is tevens gecertificeerd door VCA