Hovenier
Van der Drift Hoveniers in
Wateringen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVan der Drift Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Van der Drift Hoveniers
Dorpskade 100
2291 HT Wateringen

tel: 0174-270747

Extra informatie

Van der Drift Hoveniers heeft zich als hoveniersbedrijf gespecialiseerd in aanleg en onderhoud van projecten met een duidelijke uitstraling en een eigen identiteit.   
Van der Drift Hoveniers is opgericht in 1969 en was tot 1999 gevestigd in Kwintsheul. Nu zijn wij gevestigd op een schitterende locatie langs de Zweth in Wateringen. In 2008 is er een vestiging gestart in Zoetermeer. Vanaf beide locaties vertrekken elke dag onze vakbekwaam opgeleide personeelsleden, uitgerust met moderne machines en gereedschappen, om goed voorbereid en met veel plezier hun werkzaamheden uit te voeren. 
 
Ons werkterrein strekt zich uit van parken en bedrijfsterreinen tot particulieren tuinen. Tientallen grote en kleineren bedrijven, instellingen en opdrachtgevers schonken ons in de loop der jaren hun vertrouwen. 
 
Dat de opgebouwde relaties een langdurig karakter hebben juichen we uiteraard toe. Immers, omdat groen moet groeien, komt het eindresultaat pas na een aantal jaren goed tot zijn recht.