Hovenier
Hoveniersbedrijf Jarno Mussche TuinID in
Staphorst
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Jarno Mussche TuinID
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Tuin(en)
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Hoveniersbedrijf Jarno Mussche TuinID
Prinses Beatrixstraat 13
7951 AM Staphorst

tel: 06-28067511

Extra informatie

Welkom   
Welkom op de website van TuinID, Jarno Mussche in Staphorst. Wij zijn een ervaren hoveniersbedrijf gevestigd in Staphorst. TuinID is in te schakelen voor alle voorkomende hovenierswerkzaamheden. Wij zijn u graag van dienst voor het realiseren van al uw tuinwensen. Op deze website vindt u meer informatie over onze werkzaamheden en kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen.  
 
Over TuinID 
 
TuinID is al 5 jaar actief op het gebied van hovenierswerk. TuinID is een eenmanszaak van Jarno Mussche, maar werkt met een vast team van specialisten op het gebied van straatwerk, hovenierswerk en onkruidbestrijding. Wij staan garant voor deskundige aanleg, ontwerp en onderhoud van uw tuin of terrein, zodat u er jarenlang van kan genieten.  
 
Verzorgingsgebied 
 
Wij werken in de omgeving van Hoogeveen en Zwolle. Plaatsen waar wij u van dienst kunnen zijn zijn o.a: Staphorst, Rouveen, Hasselt, Zwartsluis, Genemuiden, Vollenhove, Wanneperveen, Meppel, Zuidwolde, Hoogeveen, Balkbrug, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Hattem en De Wijk en IJhorst.