Hovenier
Hoveniersbedrijf Mark van den Oever in
Schijndel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Mark van den Oever
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Mark van den Oever
Gemondseweg 55
5481 XW Schijndel

tel: 06 - 10851328

Extra informatie

Hoveniersbedrijf M. van den Oever begon 15 jaar geleden in Schijndel als grond- en cultuurwerken. Tegenwoordig kunt u ook voor ontwerp, tuinaanleg en onderhoud van de tuin bij M. van den Oever terecht.   
Zo is M. van den Oever Hoveniers uitgegroeid tot een toonaangevend hoveniersbedrijf in de regio Noord Oost-Brabant. Met expertise op gebied van boomverzorging, grondverzet, ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen. Ons werkgebied omvat o.a. Rosmalen, Den Bosch, Schijndel, Berlicum, Vught, Nuland, Vlijmen, Sint-Michielsgestel, Waalwijk en Oss.  
 
Mark van den Oever hoveniers is een middelgroot hoveniers en cultuurtechnisch bedrijf. 
 
Door jarenlange ervaring in het ontwerp, aanleg en onderhoud van tuinen maar ook het verrichten van werkzaamheden in grondverzet en infrastructuur, kan M. van de Oever hoveniers de volgende diensten aanbieden: 
•Ontwerp/advies van tuinen 
•Aanleg tuinen 
•Onderhoud tuinen 
•Boomverzorging 
 
Uitgangspunten bij het verrichten van deze diensten zijn het leveren van hoge kwaliteit gekoppeld aan een goede prijs. Daarbij telt voor ons altijd; afspraak is afspraak. 
 
Het personeel van M. van den Oever hoveniers is gekwalificeerd en vakbekwaam met ieder een eigen specialisme. Daarnaast beschikken we over een uitgebreid en specifiek machinepark. Natuurlijk worden deze volgens de normen onderhouden en gekeurd en zijn we VCA gecertificeerd. 
 
Vanuit Schijndel verrichten we in de regio Noord-Oost Brabant onze diverse diensten aan een uiteenlopende klantenkring. 
 
•Particulieren 
•Bedrijven 
•Instellingen 
•Overheden