Hovenier
Van Berkel Biomassa & Bodemproducten BV in
Schijndel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VVan Berkel Biomassa & Bodemproducten BV
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Van Berkel Biomassa & Bodemproducten BV
Hoeves 10
5482 NL Schijndel

tel: 0413-363259

Extra informatie

Familiebedrijf met karakter   
Van Berkel Groep is een familiebedrijf van Brabantse bodem, dat sinds de oprichting in 1955 is uitgegroeid tot een veelzijdige, flexibele organisatie met ruim honderd medewerkers, acht locaties en een uitgebreid machinepark. Daardoor kunnen we u op tal van terreinen van dienst zijn. In de Van Berkel Groep vindt u één partner die in staat is over deelgebieden heen te kijken en tegelijkertijd als specialist te boek staat. U kunt bij ons terecht voor: 
 
•Aanleg, onderhoud en dienstverlening op het gebied van landschap en infrastructuur en de bewerking van reststoffen. 
•Het creëren, produceren en verhandelen van producten op basis van bouwreststoffen, inclusief de logistieke dienstverlening. 
•Het creëren, produceren en verhandelen van producten op basis van organische reststromen. 
•Fullservice synchromodale logistieke dienstverlening op het gebied van containers, bulk en reststoffen van en naar de regio Oost-Brabant.