Hovenier
Hans vd Gaag Tuinarchitectuur in
Rotterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHans vd Gaag Tuinarchitectuur
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hans vd Gaag Tuinarchitectuur
Kralingseweg 256
3066RA Rotterdam

tel: 06-53306601

Extra informatie

Al meer dan 125 jaar is W. van der Gaag & Zoon Hoveniers B.V. een begrip in Rotterdam en omstreken. Inmiddels telt onze onderneming 10 medewerkers. Door dit kleine aantal medewerkers zijn wij als onderneming goed in staat om snel in te kunnen spelen op de wensen van onze opdrachtgevers.   
Soort werkzaamheden 
 
Voornamelijk is ons bedrijf gespecialiseerd in het snel en doeltreffend verhelpen van storingen bij vastgoedbeheerders en eigenaren. Dit betreft het verhelpen van bijvoorbeeld een verzakkingen in de bestrating, maar bijvoorbeeld ook het bijplaatsen van fietsenrekken. Het totale buitengebeuren pakken wij aan! Daarnaast hebben wij ook een tal van onderhoudscontracten met zowel particulieren als bijvoorbeeld Vereniging van Eigenaars maar ook met klein- en grote vastgoedbeheerders en eigenaren. Onze werkzaamheden bestaan tevens uit de complete aanleg van tuinen en -tereinen alsmede het onderhoud hieraan. Ons werk is hierdoor erg veelzijdig te noemen, waarbij het elke keer een uitdaging is om de klant te vrede te houden en te verbazen over onze goede werkwijze.