Hovenier
Hoveniersbedrijf Cox in
Roermond
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Cox
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Cox
Gebroek 71
6044 XG Roermond

tel: 0475-332872

Extra informatie

Ontwerp   
Uw tuin is het verlengstuk van uw huis. Het is de plek waar u tot rust komt, kunt genieten en wegdromen. 
 
De basis van een mooie tuin is een goed ontwerp! Wilt u een nieuwe tuin laten aanleggen of wilt u uw bestaande tuin ingrijpend aanpassen? 
 
 
Aanleg 
 
Nadat we uw “droomtuin” hebben ontworpen, of een plan hebben gemaakt om uw huidige tuin te renoveren, kan gestart worden met de aanleg van uw tuin. Bent u benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Voor een voorproefje verwijzen wij u graag naar het gedeelte Projecten. 
 
 
Onderhoud 
 
Voor een optimaal genot van uw tuin is regelmatig onderhoud noodzakelijk. De echte tuinliefhebber kan eenvoudige handelingen goed zelf uitvoeren. Het kan echter zijn dat u hier geen tijd voor heeft, of dat er een groot karwei uitgevoerd moeten worden. v.o.f. Hoveniersbedrijf Cox is u hierbij graag van dienst.