Hovenier
Hoveniersbedrijf Boesheide in
Roermond
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Boesheide
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Boesheide
Maalbroekerveldweg 109
6042LT Roermond

tel: 0475-520452

Extra informatie

Boesheide Hoveniers is een hoveniersbedrijf dat met een frisse kijk op tuineren omgaat met alle wensen van de klant. Onze slogan is dan ook: Voor als u de klus net te groot wordt!  We zijn in 2003 begonnen met de zaak. “Boesheide Hoveniers is eigenlijk een uit de hand gelopen hobby van ons”, . “Waar we elke dag enorm veel plezier aan hebben.”. 
En wij niet alleen, want in het decennium dat het bedrijf nu bestaat, is het groei tot een tiental medewerkers. 
 
Boesheide Hoveniers is een hypermodern geoutilleerd bedrijf met een groot eigen wagenpark en waar de allerlaatste apparatuur wordt ingezet. 
Met name de machines voor grondbewerking hadden hun aandacht. “We hebben mini-gravers aangekocht die precies door een deuropening passen. Zo kunnen we letterlijk iedere achtertuin bereiken die we machinaal moeten bewerken.” 
 
De werkzaamheden variëren van de aanleg en het reguliere onderhoud van tuinen tot zelfs het ontwerp én de realisatie ervan; 
We houden lijnen zo kort mogelijk en trekken samen de tuin in om de ideeën te bespreken. De reacties zijn vaak verrassend. 
 
Een steeds groter wordend onderdeel binnen Boesheide Hoveniers, Zijn de schuttingen. Dat heeft er toe geleid dat we een aparte site hebben gemaakt onder de naam Schuttingen Roermond, hier staan alle optie en keuzes. 
Daarbij hebben we ook een show opstelling gemaakt, zodat er nog beter aan de wensen voldaan kan worden.

Specialiteit
  • Beplanting  
  • Bestrating  
  • Natuursteen 
  • Snoeien 
  • Vlonders


Diensten
  • Aanleg  
  • Onderhoud  
  • Renovatie