Hovenier
Reilingh Hoveniers in
Purmerend
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VReilingh Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Reilingh Hoveniers
Sportlaan 104
1442EG Purmerend

tel: 06-54225645

Extra informatie

Gespecialiseerd in uw tuin!   
Uw tuin is belangrijk voor u, dat begrijpen wij. Het is onder andere uw buitenruimte, de verlenging van uw woonkamer, of gewoon een plek waar u in de zomer heerlijk kunt genieten. De aanleg van uw tuin verdient dan ook de nodige aandacht. En die aandacht geven wij graag. 
 
Hoverniersbedrijf Reilingh heeft alles voor uw tuin onder één dak. Van tuinaanleg tot buitenkamers, van beplanting tot verlichting, van onderhoud tot allerhande houtwerkzaamheden. Wij doen het met liefde voor u. 
 
Onze werkwijze 
 
Uw wensen staan bij ons voorop. En omdat we een hekel hebben aan onduidelijke afspraken besteden wij veel tijd en aandacht aan het goed in kaart brengen van die wensen. 
 
Wat betekent dat in de praktijk? 
 
•In het eerste gesprek bespreken we uw wensen en alle mogelijkheden 
•In het tweede gesprek komen we langs met een eerste idee, uitgewerkt in een 3D ontwerp. We kunnen dan ook al een schatting geven van de prijs 
•Na het tweede gesprek weten we vaak al of de plannen binnen uw budget vallen. Mocht dit niet het geval zijn, dan passen we de plannen aan. 
•Tot en met het tweede gesprek en het ruwe 3D ontwerp zijn alle kosten voor onze rekening. 
•Na het tweede gesprek passen we de plannen definitief aan 
•En na het derde gesprek (waarin we de definitieve plannen bespreken) komen we met een offerte, waarin een stukje van het tekenwerk verwerkt zit.