Hovenier
Groene Handjes Hoveniers in
Purmerend
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGroene Handjes Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Groene Handjes Hoveniers
Port saidweg 37
1448 MS Purmerend

tel: 0299 464040

Extra informatie

Noord-Hollandse hovenier met passie.   
De tuin is een wezenlijk onderdeel van uw huis. Het is dé plek om ontspannen te genieten en tot rust te komen. Als hovenier helpen wij u graag een tuin te creëren die bij u past en waarvan u tot in lengte van jaren zorgeloos kunt genieten. 
 
Vaak is het de persoonlijke noot die een tuin bijzonder maakt. Voor ons als hovenier is het de uitdaging om dat aspect te ontdekken. Dat kan alleen samen met u. Een vrijblijvend adviesgesprek is bij ons vanzelfsprekend. Ook als u zich alleen nog aan het oriënteren bent. Weten wat we met uw tuin kunnen doen? Maak een afspraak en ontvang 10% korting op de tuinproducten in onze webshop. 
 
Bij een hovenier stellen veel mensen zich een stugge, zwijgzame man voor. Wij zijn er trots op dat juist niet te zijn. Wij hebben veel met planten, maar nog meer met mensen. En communicatie is een van de sterke kanten van ons hoveniersbedrijf. 
 
Ons hoveniersbedrijf heeft alles in huis om van een tuin uw droomtuin te maken. U kunt bij ons terecht voor bestrating, terrassen, vlonders, schuttingen, pergola's, vijvers, walbeschoeiingen tot aan accessoires en zelfs tuinmeubelen. Kwaliteit staat voorop in zowel onze dienstverlening als onze producten. En onze persoonlijke aandacht, oog voor detail en open communicatie helpen elk project tot een succes te maken. Benieuwd wat we voor uw tuin kunnen betekenen? Aarzel dan niet om ons vrijblijvend om advies te vragen. Als u het formulier hiernaast invult, dan komen wij graag even langs.