Hovenier
Tuinprofijt Hoveniers in
Nunspeet
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VTuinprofijt Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Tuinprofijt Hoveniers
Gruppendelerweg 51
8071WL Nunspeet

tel: 06 30401671

Extra informatie

Diensten van Tuinprofijt Hoveniers   
Tuinprofijt Hoveniers wil het beste uit je tuin halen, mijn slogan is dan ook 'haal meer profijt uit je tuin' er zijn zoveel dingen mogelijk met je tuin en dat hoeft echt niet de hoofdprijs te kosten. Met de onderstaande diensten kan ik je in raad en daad bijstaan bij het verwezenlijken van je droomtuin. 
 
Tuinaanleg 
 
Het aanleggen van een tuin is vakmanschap, het vergt inzicht om de juiste materialen en planten te gebruiken. Elke klant is uniek, evenals de omgeving van de tuin. Bij mij begint het proces altijd met een doordacht tuinontwerp. Hieronder zie je stap voor stap hoe ik te werk ga. 
 
Tuinonderhoud 
 
De tuin is een plek waar je lekker wilt relaxen na een drukke werkweek. Voor een bedrijf is het meer een visitekaartje voor bezoekers, het geeft een chique uitstraling als de hagen strak zijn en de planten groeien en bloeien. Om dit resultaat te bereiken is periodiek onderhoud van de tuin nodig. 
 
 
Boomverzorging 
 
Bomen geven een compleet plaatje aan de tuin, ze zorgen voor hoogte en hebben vaak mooi blad. Voor de warme zomers geven ze schaduw en koelte, ze sieren de omgeving met hun fraaie habitus, kortom bomen zijn onmisbaar.