Hovenier
Westerink Hoveniers in
Nunspeet
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VWesterink Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Westerink Hoveniers
Van Goghstraat 43
8072JW Nunspeet

tel: 0341-262158

Extra informatie

Westerink Hoveniers is een gespecialiseerd hoveniersbedrijf voor uw tuinadvies, tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.    
Al vele particulieren genieten van een prachtig aangelegde tuin door Westerink Hoveniers. Maar ook u als zakelijke klant zullen wij van een goed advies voorzien als het gaat om uw bedrijfstuin.  
 
Westerink Hoveniers is al sinds haar oprichting actief in het aanleggen, onderhouden en ontwerpen van tuinen. Tuinen die zich kenmerken door de grote diversiteit aan beplanting, het gebruik van pure materialen, en een functionele indeling van de tuin. Onze insteek is dat elke tuin praktisch en leefbaar moet zijn. Daarom zijn wensen zoals een kinderspeelplaats, zwemvijver, carport, terras met barbecue enz. altijd in te passen. Uw droomtuin wordt gerealiseerd door gebruik te maken van creativiteit, kennis, jarenlange ervaring en de inzet van ervaren hoveniers. Zo is uw tuin niet alleen mooi bij de oplevering, maar ook nog jaren later. 
 
Westerink Hoveniers is lid van de VHG, de vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners. Wij houden ons bezig met tuinen voor particuliere opdrachtgevers, bedrijven en openbare instellingen. Een VHG-hovenier heeft een gedegen opleiding gehad waardoor u ook van hem of haar mag verwachten dat alles wat u in uw tuin wilt hebben, ook kan worden gerealiseerd. 
 
Westerink Hoveniers beschikt over een grote diversiteit aan professioneel gereedschap en kennis waardoor er snel en efficiënt gewerkt kan worden, het hele jaar door. Zo gaat uw tuin, het stukje natuur dat u verzorgt en waarin u zich ontspant, er steeds beter uitzien. Westerink Hoveniers helpt u daar graag bij. Zo kunt u samen overleggen over de bestrijding van ongewenste planten. Veel gebruikte bestrijdingsmiddelen vergiftigen bij de bestrijding van dit onkruid, niet alleen de planten, maar ook de omgeving. Dat kan anders en dat moet anders. Samen kunt u zo in uw tuin een steentje bijdragen aan een goed milieu. 
 
Naast ons hoveniersbedrijf zijn wij ook leverancier van terrasproducten. Een van onze initiatieven is www.terraspotten.nl. Op deze site vindt u de mooiste plantenbakken voor uw terras. Maar ook www.buitenhaarden.nu heeft voor u prachtige haarden voor de lange zomeravond. Kijk rustig rond op deze sites, wellicht zijn deze prachtige producten een welkome aanvulling op uw terras. Onze adviseurs vertellen u er graag meer over.