Hovenier
Hoveniersbedrijf De Gaardenier in
Nijmegen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf De Gaardenier
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf De Gaardenier
Slingerkogelstraat 25
6515 GE Nijmegen

tel: 06-15512725

Extra informatie

Welkom bij Hoveniersbedrijf De Gaardenier, uw hovenier in Nijmegen en omgeving!  Bent u toe aan een frisse nieuwe tuin met een eigen uitstraling? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.  
 
Wij ontwerpen en realiseren groene, moderne, duurzame en spannende tuinen voor particulieren in de regio Nijmegen. Onze tuinen hebben voor iedereen iets te bieden. Zonnen, eten, spelen of genieten van geuren en kleuren. U komt gegarandeerd lekker tot rust in een tuin die goed bij u past. 
 
 
Visie 
 
Onze doelstelling is helder en duidelijk: het realiseren van tuinen die functioneel zijn en de juiste sfeer uitstralen. Door een persoonlijke en doortastende aanpak in de ontwerpfase komen wij tot verassende ontwerpideeën binnen het kader van uw budget en wensen. Tuinen van De Gaardenier worden gekenmerkt door eenvoudige, heldere lijnen, mooie duurzame materialen en rustige beplanting. Onze stijl wordt dan ook gekarakteriseerd als 'natuurlijk' maar wel 'stijlvol'. 
 
Werkwijze 
 
Het proces van kennismaking tot de tuinaanleg is opgedeeld in de volgende opeenvolgende stappen: 
 
Kennismakingsgesprek 
 
Ik kom bij u langs om uw wensen te bespreken. Aan de hand hiervan wordt een offerte voor het tuinontwerp opgesteld. Het kennismakingsgesprek is vrijblijvend en kost niets. 
 
Inventarisatie 
 
Als u akkoord gaat met de offerte kom ik de tuin opmeten. Ook worden er relevante foto's van het perceel gemaakt. Om niets aan het toeval over te laten vullen we samen een uitgebreid inventarisatieformulier in. 
 
Schetsontwerp 
 
Aan de hand van alle informatie maak ik één of meer schetsontwerpen. Dit ontwerpconcept wordt uitgebreid besproken en aan de hand van uw input verder verfijnd. 
 
Definitieve ontwerp en beplantingsplan 
 
Als u tevreden bent met het schetsontwerp maak ik het definitieve ontwerp. Deze ontwerptekening bevat alle details over de nieuw aan te leggen tuin inclusief het beplantingsplan. 
 
Kostenraming 
 
Aan de hand van het gedetailleerde plan wordt er een definitieve offerte voor de aanleg gemaakt. Als u besluit de tuin door ons te laten aanleggen, wordt een datum gekozen voor de start van de aanleg. 
 
Aanleg 
 
De ontwerptekening vormt het uitgangspunt voor de realisatie van uw nieuwe tuin. Onze hoveniers laten niets aan het toeval over en werken volgens een gedefinieerd kwaliteitsprotocol. Regelmatig overleg tussen ontwerper en uitvoerder zorgt voor de juiste uitvoering waarin details niet worden vergeten.