Hovenier
Daan Raafs Hoveniers in
Nijmegen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDaan Raafs Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Daan Raafs Hoveniers
St. Jacobslaan 262
6533VS Nijmegen

tel: 06-44361142

Extra informatie

Wij zijn een beginnend hoveniersbedrijf dat op een enthousiaste wijze en met een verfrissende aanpak uw tuin ontwerpt, aanlegt, renoveert en verzorgt.   
Ontwerp:  
 
Wij maken een tuinontwerp op maat. Het is erg belangrijk dat het ontwerp aansluit bij uw wensen.  
 
Daarom nemen wij de tijd om alles goed met u door te spreken. Vervolgens proberen wij dat te vertalen in een passend ontwerp waardoor we een unieke tekening krijgen met uw specifieke wensen.  
 
Aanleg:  
 
Hoveniersbedrijf Daan Raafs zorgt voor het complete plaatje. Wij hebben niet alleen verstand van planten maar kunnen ook bestrating, vlonders of vijvers aanleggen. Wij zorgen uiteraard voor de levering van alle materialen, zoals: schuttingen, tuinornamenten, tuinmeubilair, bestratingsmaterialen en planten. Door de opgebouwde ervaring en contacten zorgen wij voor de beste kwaliteit van de materialen en een snelle service.  
 
Kortom, de aanleg van uw tuin is bij ons in goede handen!  
 
Onderhoud:  
 
Bij een net aangelegde tuin of een bestaande tuin is onderhoud nodig om het gewenste ontwerp in stand te houden. Wij zorgen ervoor dat dit op een professionele wijze gebeurt.  
 
Te denken valt aan:  
 
snoeiwerkzaamheden;  
voor- en najaarsbeurten;  
gazononderhoud;  
verdere wensen.  
 
Kortom, ook voor onderhoud kunt u bij ons terecht.  
 
Renovatie:  
 
Is uw tuin toe aan een opknapbeurt dan maken wij voor u een renovatieplan.  
 
We gaan kijken wat we met de bestaande materialen en planten doen en wat we er nog van kunnen gebruiken. Deels zullen we hergebruiken en deels zal vervangen worden door vernieuwende materialen. Zo krijgt uw tuin weer een frisse uitstraling.