Hovenier
Hoveniersbedrijf G H M vd Arend in
Kockengen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf G H M vd Arend
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf G H M vd Arend
Portengen 51
3628EC Kockengen

tel: 0346-241411

Extra informatie

Hoveniersbedrijf G H M vd Arend al 30 jaar uw hovenier en stratenmaker   
Tuinbeplanting, bestrating, onderhoud of een totaal nieuw ontwerp, al deze werkzaamheden zijn in goede handen bij G. van der Arend. Uw kunt een kijkje nemen in de tuinen portfolio hier vindt een foto overzicht met recentelijk gerealiseerde tuinen. De meeste vraag is naar tuinen met bestrating en vaste planten, maar ook naar renovatie van de bestaande tuinen. Zowel particulieren als bedrijven tuinen wij realiseren ze graag samen met u. 
 
Van ontwerp tot aanleg wordt allemaal door ons zelf gedaan. We beginnen met een oriënterend gesprek, dan maken we een ontwerp en een offerte, alles geheel vrijblijvend. De mogelijkheden zijn legio, we hebben bij het bedrijf aan de Portengen 51 een modeltuin aangelegd, om te illustreren wat de mogelijkheden zijn. In deze tuin is elk facet van een tuin vertegenwoordigd. Van bestrating, met vijvers tot vlonderpartijen met niveauverschillen, alles is te bezichtigen. Het geheel is aangepast aan de omgeving. Zo zijn wij instaat elke tuin aan zijn omgeving aan te passen. 
 
 
De trend? Tuinen die weinig onderhoud nodig hebben! 
 
De tendens is duidelijk, onderhoudsvriendelijke tuinen. Daar komt steeds meer vraag naar. Een groot verschil met tien jaar geleden, maar dat komt omdat er steeds meer tweeverdieners zijn en die zijn vaak de hele dag van huis. Ge van der Arend probeert zich te onderscheiden met gewaagde onderhoudsvriendelijke tuinontwerpen. 
 
Hoveniersbedrijf G H M vd Arend overzicht 
 
Omdat wij als geen ander weten dat mensen graag een indruk willen krijgen van de mogelijkheden, hebben we een foto overzicht van tuinen die recent zijn door ons. Dit overzicht kunt u vinden in de portfolio. We staan natuurlijk ook altijd open voor een geheel nieuw en eigentijds ontwerp.