Hovenier
M Wisse Hoveniersbedrijf in
Kockengen
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VM Wisse Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
M Wisse Hoveniersbedrijf
Portengen 105
3628ED Kockengen

tel: 0346-250861

Extra informatie

De tuin is inmiddels een belangrijk onderdeel van ons huis geworden; een verruiming van ons leefcomfort. Elke tuin heeft zijn eigen sfeer, verkregen uit geur en kleur van planten en bloemen, beweging en spiegeling van waterelementen of vijvers.   
Harde materialen - zoals bestratingen, schuttingen, muurelementen en verlichting- spelen als contrast uiteraard ook een belangrijke rol. U geniet pas van het buitenleven in uw tuin als deze aansluit op uw wensen. Aan ons de taak uw tuinwensen te vertalen, met onze passie en kwaliteit, naar een prachtige tuininrichting. 
 
Oprichter Manasse Wisse is in juni 1995 gestart met het hoveniersbedrijf. Door de jaren heen is Hoveniersbedrijf Wisse uitgegroeid tot een gerenommeerd bedrijf met een zeer diverse klantenkring. Vandaag de dag telt het bedrijf 5 vaste werkkrachten. 
 
Onze hoofddoelstelling is om de klant een ruim inzicht te geven in het ontwerpproces en de aanleg. We betrekken de klant dus nadrukkelijk bij alles wat we doen. De wensen van de klant zijn uiteraard van doorslaggevend belang in de keuzes voor beplanting en harde materialen.