Hovenier
vd Velde Hoveniers in
Eersel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Vvd Velde Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
vd Velde Hoveniers
Boksheide 27
5521PM Eersel

tel: 0497-534897

Extra informatie

Welkom bij vd Velde Hoveniers. Wij zijn een all-round hoveniersbedrijf. U kunt bij ons terecht voor tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud.   
Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in klein grond- en sloopwerk en het rooien van bomen en hagen.  
 
Ons bedrijf is in 2001 opgericht door Christian van de Velde. Na enkele jaren bij een groot hoveniersbedrijf gewerkt te hebben, zag Christian dingen verkeerd gaan. En hij dacht dit moet anders kunnen. Met name de omgang met klanten en het nakomen van afspraken gaat nogal eens niet goed bij menig hoveniersbedrijf. Bij ons geldt 
 
AFSPRAAK = AFSPRAAK 
 
U krijgt bij ons altijd een duidelijke offerte en er wordt niet zomaar meerwerk gefactureerd, zonder dat u daar iets van af weet. Vele particulieren gingen u al voor maar ook bouwbedrijven, woningstichtingen, verenigingen van eigenaren, etc.