Hovenier
Edwin vd Heuvel Hoveniersbedrijf in
Eersel
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VEdwin vd Heuvel Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Edwin vd Heuvel Hoveniersbedrijf
Lange Voren 39
5521DC Eersel

tel: 0497-535421

Extra informatie

Welkom bij Edwin vd Heuvel Hoveniersbedrijf    
Ons bedrijf is opgericht in 1998 en sindsdien opgebloeid tot een allround hoveniersbedrijf. Wij zijn al ruim 10 jaar lang actief voor particulieren en bedrijven in en rondom Veldhoven, Eindhoven en de Kempen.  
 
Wij houden ons als hovenier bezig met tuinaanleg, tuinonderhoud en alles wat hier bij komt kijken zoals (sier) bestrating, schuttingen plaatsen en het aanleggen van vijvers of waterpartijen; kortom alles wat u in en om de tuin tegen kunt komen. Wij werken met een enthousiast team hoveniers en stratenmakers die van uw tuin vanaf ontwerp tot aan realisatie door vakwerk en creativiteit voor u een tuin creëren waar kwaliteit, exclusiviteit en oog voor detail de trefwoorden zijn. Ook voor zwembaden, sproeisystemen, kunstgras en speeltoestellen kunt u uitstekend bij ons terecht. Wij werken dan ook samen met de beste vakmensen op dit gebied zodat alles door ons in de juiste banen geleid kan worden en u een vast aanspreekpunt heeft. 
 
Verder op deze site vindt u nog vele foto’s over hoe we werken, wat we maken en kunnen leveren. Wellicht vindt u hier wat inspiratie om uw ideeën te realiseren. U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Voor advies en informatie klik hier of bel 0497-53 54 21