Hovenier
Plan B tuinontwerp Hoveniers in
Eemnes
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VPlan B tuinontwerp Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Plan B tuinontwerp Hoveniers
Torenzicht 30
3755 CC Eemnes

tel: 31355317204

Extra informatie

Ontwerpstudio voor bijzondere tuinen   
Plan B tuinontwerp Hoveniers is een initiatief van Eerhard Huiden. Met de start in 2011 is vorm gegeven aan de ambitie om bijzondere tuinen te ontwerpen, tuinen waar opdrachtgevers blij van worden.  
 
Kenmerkend voor de ontwerpen van Plan B zijn de eenvoudige en duidelijke structuur waardoor een krachtige tuin ontstaat. Daarbij is er balans tussen harde en zachte materialen, balans tussen volume en leegte en balans tussen rust en dynamiek. Afhankelijk van het kleur- en materiaalgebruik, de mate van detailering en de variatie in beplanting wordt de sfeer gerealiseerd die de opdrachtgever zoekt: romantisch, modern, minimalistisch, natuurlijk of eigentijds.  
 
Maar een goed ontworpen tuin is meer dan dat. De tuin past bij de woning en bij de omgeving, is praktisch in gebruik, logisch ingedeeld en de hoeveelheid onderhoud is aangepast op uw tijdsbesteding. In een belevingsvolle tuin is het jaar rond genoeg te zien en leveren doorkijkjes en zichtlijnen extra spanning op.  
 
Uitdagingen zijn welkom 
 
Wilt u een bijzondere veranda, stube of tuinhuis, een tuin in felle kleuren of een op uw wensen ontworpen terrastafel? Ik hou van wel van een uitdaging en bedenk graag creatieve oplossingen voor niet alledaagse situaties of bijzondere tuinwensen. Vandaar ook de naam. Niet direct het voor de hand liggende doen, maar bedenk of het ook creatiever kan: Plan B. 
 
Plan B tuinontwerp Hoveniers werkt binnen een straal van 20 km rond Eemnes (Utr). 
 
Eerst een afspraak 
 
We maken kennis bij u thuis. U geeft aan wat de bedoeling is en we nemen een kijkje in de tuin. Ik vertel wat Plan B tuinontwerp Hoveniers voor u kan betekenen en laat wat voorbeelden van tuinen zien.  
 
Dan een offerte 
 
Als het klikt ontvangt u van mij een offerte. De kosten van het ontwerp worden bepaald door de oppervlakte van uw tuin en uw wensen.  
 
Dromen, schetsen en gummen 
 
Na de offertefase begint het werk pas echt. Als alle eisen, wensen, dromen en mogelijkheden geïnventariseerd zijn maak ik twee of drie schetsontwerpen en spreek deze met u door. Daarna wordt er gegumd, gecombineerd, gewijzigd en verbeterd waardoor de plannen voor de tuin steeds meer vorm krijgen. Vanzelfsprekend worden de ontwikkelingen met u afgestemt.  
 
Het definitieve plan 
 
De eindresultaten uit de schetsfase leiden uiteindelijk tot een definitief ontwerp. Dat ontwerp wordt uitgewerkt in twee- en driedimensionale tekeningen. Het ontwerp wordt aangevuld met een beplantingsplan, een verlichtingsplan en een materiaallijst.  
 
Aanleg 
 
Met de stukken die nu op tafel liggen kan een hovenier een offerte voor de aanleg maken. Plan B beschikt over een netwerk van vakbekwame hoveniers en denkt graag met u mee over een juiste keuze. En vindt u het prettig dat ik tevens de aanleg van de tuin begeleid, dan kan dat ook.