Hovenier
Gramefo Graszoden in
Eemnes
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VGramefo Graszoden
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Gramefo Graszoden
Te Veenweg Zuid 2
3755ML Eemnes

tel: 035-5314635

Extra informatie

Gramefo Laren B.V. kweekt al sinds 1948 graszoden. De eerste generatie kwekers hield zich bezig met tuinaanleg en winning van graszaad.    
Al meer dan 50 jaar laten wij er gras over groeien. Een tuin vol ervaring, waar gazonliefhebbers volop van kunnen profiteren. Nog steeds worden uitsluitend de hoogste kwaliteit graszaden en machines en gedegen vakmanschap gebruikt. 
 
Onze graszoden zijn onkruidvrij en bieden direct na aanleg een mooi gazon. Beter en sneller is nauwelijks mogelijk. Mooier ook niet. 
 
Gramefo graszoden levert grotendeels aan professionele gebruikers zoals tuincentra en hoveniers. Tevens kunnen wij de particuliere tuinier of tuineigenaar voorzien van verse graszoden. 
 
Bent u professioneel gebruiker? Dan maken wij graag voor u een aanbieding op maat per project of op basis van jaarafname 
 
Wilt u komen halen belt u ons even voordat u thuis wegrijdt. Wij kunnen dan de zoden voor u reserveren. Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 7.30 uur tot 17.30 uur. 
Zaterdag afhalen: Tussen 8.30 uur en 10.30 uur. Bestelt u dan wel vrijdag voor 15.00 uur. 
Zon- en feestdagen zijn wij gesloten.

Specialiteit
  • big-slabs  
  • blokzode (sportvelden)  
  • graszaad  
  • graszoden  
  • speelgazon graszoden  
  • stapelzode  
  • versgarantie