Hovenier
Deventer Groenbedrijf (DGB) in
Deventer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VDeventer Groenbedrijf (DGB)
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Deventer Groenbedrijf (DGB)
Hanzeweg 42019
7418AV Deventer

tel: 0570-856400

Extra informatie

Welkom bij Het Groenbedrijf   
Onze opdrachtgevers 
 
 
Het Groenbedrijf onderhoudt in opdracht van gemeente Deventer het 
 
openbaar groen in die gemeente. Daarnaast werken wij voor bedrijven, 
 
instellingen en particulieren. Heeft u een vraag over de mogelijkheden die wij 
 
bieden?  
 
Wat doet Het Groenbedrijf? 
 
 
Het Groenbedrijf biedt een uiterst compleet pakket voor ontwerp, aanleg en onderhoud van groenvoorzieningen voor bedrijven, instellingen en overheid. Uitgevoerd door ervaren en betrokken groenspecialisten. 
 
 
Leefbaar wonen en werken 
 
Het Groenbedrijf werkt aan een mooie, groene leef- en werkomgeving in de gemeente Deventer en ruime omgeving. Parken, bedrijfsterreinen en openbaar groen worden dagelijks met zorg ingericht en verzorgd. Met oog voor kwaliteit, functionaliteit en kostenbeheersing. Of het nu gaat om aanleg van groenprojecten, het bijhouden van gras, borders en struiken of het wieden van onkruid, het resultaat is meteen zichtbaar. Dat leeft en werkt wel zo prettig. 
 
 
Groen visitekaartje 
 
Uw bedrijfstuin is het visitekaartje voor uw bedrijf. Het beïnvloedt bezoekers bij aankomst, parkeren, binnenkomst en vertrek. Een goed aangelegde of gerenoveerde bedrijfstuin draagt daarmee bij aan een positief beeld van uw bedrijf. Het Groenbedrijf maakt graag een functioneel ontwerp waarin de identiteit en huisstijl van uw bedrijf tot uitdrukking komen. Dit inclusief een helder onderhoudsplan waarin de werkzaamheden en kosten worden beschreven.  
 
 
Sportief werkterrein 
 
Frisgroen, vlak en in strakke banen gemaaid. Het is prettig sporten op de door Het Groenbedrijf onderhouden sportvelden. Ook worden reparaties van speeltoestellen en het aanleggen van Jeu de Boules-banen deskundig uitgevoerd. 
 
 
Duurzaam boombeheer 
 
Bomen kleuren de omgeving en zijn rustgevend, maar kunnen bij stormschade of wortelopdruk overlast of zelfs gevaar vormen. Reden dus, om bomen met beleid te laten behandelen door de boomspecialisten van Het Groenbedrijf. Ook onderhouden wij bos, landgoederen en andere landschappelijke elementen. 
 
Civiel onderhoud 
 
Schades aan de openbare ruimte vragen vaak om snelle actie. Niet alleen omdat er gevaar kan zijn voor mensen, maar ook om verdere schade en verloedering te voorkomen. Het zijn zaken die de inwoners kunnen raken. In opdracht van gemeente Deventer is Het Groenbedrijf ook actief in het repareren van bestratingen, vervangen en plaatsen van meubilair en verkeersborden, aanleg van parkeerplaatsen en speelpleinen en plaatsing van fietsenrekken.  
 
Het Groenbedrijf in het kort: 
 
•aanleg en beheer van openbare groenvoorzieningen 
•ontwerp, aanleg en onderhoud van bedrijfstuinen 
•beheer en onderhoud van sportvelden 
•plaatsen en beheer van speelvoorzieningen 
•aanleg en onderhoud van kampeer- en recreatieterreinen 
•duurzaam boom- en bosverzorging 
•beheer en onderhoud van technische installaties 
•landschapsbeheer, onderhoud recreatieschappen 
•onderhoud aan straten, wegen en pleinen 
•onderhoud en beheer van straatnaamborden en verkeersborden 
•onderhoud gemalen 
•onderhoud parkeerautomaten en parkeergarages 
 
Wie we zijn 
 
Wij verzorgen in opdracht van gemeente Deventer al het openbaar groen van deze gemeente. Het Groenbedrijf werkt in Deventer en ruime omgeving aan het aanleggen en onderhouden van allerlei soorten groen. Dit wordt gedaan door vakmensen, met de benodigde diploma’s en certificaten. Daarnaast werken bij Het Groenbedrijf mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Met goede begeleiding en veel enthousiasme verrichten zij veel verschillende werkzaamheden, zoals maaien, schoffelen en snoeien. Bij Het Groenbedrijf werken ongeveer 200 mensen.  
 
Ontstaan Het Groenbedrijf 
 
In 2004 is Het Groenbedrijf onder de naam Deventer Groenbedrijf opgestart als samenwerkingsverband tussen gemeente Deventer en Sallcon. De groenafdelingen van beide partijen werden ondergebracht in deze nieuwe onderneming. Het Groenbedrijf is een zelfstandig bedrijf dat voor 50% eigendom is van gemeente Deventer en voor 50% van Sallcon. 
 
Op 6 januari 2014 is de naam veranderd in Het Groenbedrijf. Belangrijkste reden is dat het werkgebied niet alleen Deventer, maar ook de ruime omgeving beslaat.  
 
Waarom wij 
 
U kunt bij ons terecht voor alle aspecten van uw groenvraag. Van idee tot volgroeide tuin: wij kunnen u bijstaan met advies, ontwerp, aanleg en onderhoud.  
 
Werkwijze 
 
Door de werkwijze van Het Groenbedrijf bent u verzekerd van een goed eindproduct. 
 
We zijn lid van de Vereniging van Hoveniers en Groenvoorzieners (VHG). Op al onze diensten en werkzaamheden zijn de algemene consumentenvoorwaarden voor de hovenier/het tuincentrum van toepassing, zoals opgesteld door de VHG.  
 
Daarnaast beschikken wij over de volgende certificaten: 
 
- ISO 9001:2008 
 
- OHSAS 18001:2007  
 
- ISO 14001  
 
Daarnaast beschikken onze medewerkers over verschillende vakinhoudelijke diploma’s, zoals bijvoorbeeld European Tree Worker (ETW).