Hovenier
Herma's border Hoveniersbedrijf in
Deventer
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHerma's border Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Herma's border Hoveniersbedrijf
De Bazelstraat 59
7425BD Deventer

tel: 0570-593239

Extra informatie

Hovenier, Theetuin en Kwekerij van bijzondere vaste planten    
HERMA’S BORDER 
Mijn werk bestaat uit tuinontwerp, aanleg, advies en onderhoud. Ik ben gespecialiseerd in bijzondere vaste planten die ik zelf opkweek in de kwekerij in Diepenveen. In stijlvolle borders laat de theetuin in Olst deze bijzondere vaste planten zien, van een net ingeplante border tot een dichtgegroeide volwassen border.  
 
De kwekerij is te vinden in het centrum van Diepenveen, kerkstraat/kerkpad, achter de Protestants- Hervormde Kerk en het restaurant Roetertshof. De kwekerij is zaterdag's open van 11.00 - 16.00 uur in de maanden maart/april tot en met oktober. In maart en oktober zijn de openingstijden weersafhankelijk. Wilt u op een ander moment komen of heeft u vragen dan kunt u altijd bellen.  
 
Op de kwekerij zijn zowel borderplanten voor in de zon als ook schaduwplanten te koop. Ik kweek planten vooral op voor particulieren en richt me op een bijzonder assortiment planten. Dat betekent dat er van sommige planten soms kleine aantallen zijn. Zoek je een speciale plant of wil je grote aantallen hebben, bel dan even of ik het op voorraad heb.  
 
Van de opbrengst van de kwekerij koop ik natuurlijk weer nieuwe planten. Met veel plezier ben ik steeds op zoek naar nieuwigheden om mooie en andere combinaties mee te maken in de theetuin. Zo blijven planten me steeds weer inspireren en vernieuwen.  
 
De theetuin: Van mei tot en met augustus is er elke vrijdag van 11.00-16.00 uur thee, koffie en gebak. Vanaf de Randerstraat in Diepenveen gaat u naar de Bockhorsterstraat in Olst en ligt de tuin in het derde weiland aan uw linkerhand.  
 
Groepsactiviteiten in de theetuin zoals een picknick, trouwfoto's maken, schilderen e.d. zijn toegestaan na telefonisch overleg en tegen een kleine vergoeding. Telefoon: 06 48203961  
Tuinclubs zijn ook welkom voor een rondleiding in de theetuin met aansluitend een bezoek aan de kwekerij.  
 
Als vrijwilliger kun je meehelpen in de theetuin en genieten van deze mooie plek. Bel voor informatie en overleg : 06 48203961