Hovenier
Hoveniersbedrijf Gras en Groen in
Den Bosch
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Gras en Groen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Hoveniersbedrijf Gras en Groen
Hedikhuizerweg 21
5222 BC Den Bosch

tel: 073 - 7200 855

Extra informatie

Welkom bij   Hoveniersbedrijf Gras en Groen! 
 
Hoveniersbedrijf Gras en Groen is een gerenommeerd hoveniersbedrijf uit Rosmalen (gemeente Den Bosch) dat uw tuinaanleg van begin tot eind vakkundig verzorgt voor zowel particuliere als zakelijke markt. Wij realiseren uw nieuwe tuin of dakterras aan de hand van een creatief en passend tuinontwerp. Hoveniersbedrijf Gras en Groen is opgericht door Gordon van Ooijen en Mart van den Bersselaar. 
 
Door het leveren van maatwerk en vakmanschap, in combinatie met klantvriendelijkheid, hebben wij een brede klantenkring kunnen opbouwen. Wij zijn sterk in het bedenken van creatieve oplossingen. Hierbij maakt het ons niet uit of het gaat om de aanleg van een grote of een kleine tuin. 
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan  
Hoveniersbedrijf Gras en Groen maakt gebruik van eigen materieel, werkt met geschoold en gespecialiseerd personeel en maakt gebruik van duurzame producten. Door onze jarenlange ervaring, werken wij effectief en realiseren wij ook uw project tegen een zeer gunstige prijs-kwaliteit verhouding. Naast het ontwerpen en aanleggen van particuliere tuinen voert Gras en groen Hoveniers ook opdrachten uit voor bedrijven en (semi)overheid. 
 
Onze voordelen 
 
1 Wij maken duidelijke afspraken met u en komen deze ook na  
2 U ontvangt van ons een duidelijke  
en specifieke kostenbegroting  
3 Wij werken met goed opgeleid en  
net personeel  
4 U krijgt van ons garantie op alle  
werkzaamheden