Hovenier
Frank van der Donk Hoveniers in
Den Bosch
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VFrank van der Donk Hoveniers
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving wensen
Verwachte datum
 

privacy
Frank van der Donk Hoveniers
Eerste Haren 17
5233 BA Den Bosch

tel: 06-55544485

Extra informatie

Welkom bij Frank van der Donk Hoveniers.   
De specialiteit van Frank van der Donk Hoveniers is het bedenken, ontwerpen, aanleggen en reorganiseren van privé- en bedrijfstuinen. Natuurlijk zorgen wij ook voor het onderhoud van uw tuin, maar ook voor terras- en vijveraanleg. Zelfs u balkon of dakterras veranderen wij in een plek waar u zich heerlijk zult voelen. Uiteraard gebeurt dit allemaal in goed overleg, met het oog op al uw wensen en binnen uw budget. 
 
Wat u ook in uw tuin wilt realiseren, wij beschikken over de kennis, ervaring, de vakmensen en het juiste gereedschap. 
Frank van der Donk Hoveniers helpt u graag! 
 
Wij nemen als u wilt de totale zorg van uw tuin over, maar wij kunnen u ook helpen met het snoeien van uw struiken of bomen. Ook zijn wij er voor u voor het leveren van aanverwante tuinartikelen zoals bijvoorbeeld kunstmest, onkruidbestrijdingsmiddel, gereedschappen etc.