Hovenier
Hovenier in
Damwoude
Selecteer een hovenier in Damwoude
<<=Terug naar provincie Friesland

bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacyOverzicht hoveniers in Damwoude

Hoveniersbedrijf Allium
Acacia 5
9104 GM Damwoude

Extra informatie:
Wie zijn wij? Hoveniersbedrijf Allium is een jong en fris bedrijf die in 2007 is opgestart door Arjan Wierda. Hij is afgestudeerd als kaderfunctionaris groenbeheer aan de Middelbare Tuinbouwschool te Frederiksoord. Arjan heeft bij verschillende hoveniersbedrijven ervaring opgedaan en heeft veel kennis gecreëerd op het gebied van boomverzorging. Een eigen zaak was zijn droom. Zo onstond Hoveniersbedrijf Allium!!

hoveniers in buurt van Damwoude

Hovenier Prins Groenbeheer
Standermune 7
9102EJ Dokkum

Extra informatie:
Prins Groenbeheer is een één van de toonaangevende hoveniersbedrijven in het noorden van Friesland. Wij zijn sinds het begin van dit milennium actief in het onderhoud van particulier en professioneel groen. Inmiddels zijn wij voorzien van alle moderne apparatuur waarmee wij onze klanten volgens maatwerk kunnen bedienen. Dit varieert van complete aanleg tot periodiek onderhoud.
J de Jong Tuinontwerpen
D R Camphuysenstr 33
9101HT Dokkum

Extra informatie:
Mijn naam is Jappie de Jong en ik ben eigenaar van J. de Jong Tuinontwerpen. Na meer dan 10 jaar werkervaring bij diverse hoveniersbedrijven is begin 2007 besloten een zelfstandig tuinontwerp en adviesbureau op te starten. Kwaliteit en service staan hoog in het vaandel. J. de Jong Tuinontwerpen levert doordachte en creatieve tuinontwerpen. .......
Hoveniers Svensk Gardning
Harddraversdijk 80
9101XA Dokkum

Extra informatie:
Waarom SG Groen Groep Als u kiest voor SG Groen Groep, kiest u voor: --een allround hoveniers- en groenbedrijf. --advies, ontwerp, realisatie en onderhoud onder één dak. --een innovatief en vooruitstrevend bedrijf. --oog voor detail. --een creatieve benadering en enthousiaste vakmensen. --kwaliteit, veiligheid en duurzame oplossingen.
Kloosterman hoveniers
Kuipersweg 80
9285SW Buitenpost

Extra informatie:
Kloosterman hoveniers is een ervaren hoveniersbedrijf uit het Friese Buitenpost en heeft voor u het vakmanschap in huis voor ontwerp, aanleg en natuurlijk onderhoud van uw tuin. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen, bestraten en beplanten volgens een, met u afgesproken, tuinplan. Tevens zorgen wij ervoor dat u vier jaargetijden lang optimaal kunt .......


Plaatsen in omgeving van Damwoude

Buitenpost (4 hoveniers)
Kollum (2 hoveniers)
Kollumerzwaag (1 hovenier)Bent u een hovenier uit Damwoude of elders en wilt u hoveniers activiteiten aanbieden op deze website, neem dan contact met ons op. Voor plaats Damwoude staat momenteel 1 hovenier vermeld.