Hovenier
Kloosterman hoveniers in
Buitenpost
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy

Kuipersweg 80
9285SW Buitenpost

tel: 06-54346606

Extra informatie

Kloosterman hoveniers is een ervaren hoveniersbedrijf uit het Friese Buitenpost en heeft voor u het vakmanschap in huis voor ontwerp, aanleg en natuurlijk onderhoud van uw tuin. Wij kunnen u helpen bij het ontwerpen, bestraten en beplanten volgens een, met u afgesproken, tuinplan. Tevens zorgen wij ervoor dat u vier jaargetijden lang optimaal kunt genieten van de kleur en fleur in en om uw tuin. Wij werken ook de, door u gekozen, bestrating voor opritten, paden en terrassen op deskundige wijze uit. Verschillende verbanden in tegels en klinkers, afgewisseld met steen of tuinhout, dragen bij aan het ideale buitenlevengevoel in uw tuin. Kloosterman hoveniers is dus het adres voor:   
◦bedrijven & particulieren 
◦onderhoud van tuinen op contract basis 
◦aanleg onderhoudsarme tuinen 
◦maaien op contractbasis 
◦gespecialiseerd in sierbestrating en vijveraanleg