Hovenier
Hoveniersbedrijf Kooter in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniersbedrijf Kooter
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniersbedrijf Kooter
Osdorperweg 756
1067TA Amsterdam

tel: 0651564359

Extra informatie

Welkom bij Hoveniersbedrijf Kooter te Amsterdam!   
Hoveniersbedrijf Kooter is sinds 2000 een compleet hoveniersbedrijf in de regio Amsterdam. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in advies, ontwerp, aanleg en het onderhoud van tuinen, zowel zakelijk als particulier. Wij werken met een enthousiast team van hoveniers die staan voor kwaliteit en service. 
 
Bezoek voor inspiratie en sfeervolle produkten onze webshop. Hier kunt u ons assortiment vinden van o.a. In-Lite tuinverlichting, tuinhout, tuinkasten en plantenbakken. 
 
De donkere dagen komen er weer aan! Hiervoor was al aandacht bij Eigen Huis & Tuin. Ook bij ons verkrijgbaar. 
Voor meer informatie en advies bezoek de webshoppagina of kunt u contact met ons opnemen.  
 
Wij, Maarten en Bas Kooter, zijn sinds maart 2000 gestart met ons bedrijf Hoveniersbedrijf Kooter op het erf van onze ouders aan de Osdorperweg 756 te Amsterdam. Gezien locatie en ruimte een prachtige stek. Al op jonge leeftijd zijn wij in het hoveniersvak terecht gekomen en na het volgen van de middelbare tuinbouwschool is onze wens uitgekomen met het oprichten van ons eigen bedrijf als hovenier. 
 
We zijn begonnen met zijn tweeën, inmiddels werken wij met een team van enthousiaste hoveniers gespecialiseerd in het aanleg en onderhoud van particuliere en bedrijfstuinen. Na een aantal jaren hebben we een oude schuur verbouwd en er een prachtig, functioneel kantoor en kantine van gemaakt. Later kwam daar een fraaie showtuin van ongeveer 90 m2 bij. Hier krijgt u een indruk welke soorten bestrating, verlichting, schuttingen en dergelijke wij kunnen leveren en eventueel aanleggen. Elk voorjaar wordt de showtuin aangepast aan de nieuwste collectie. U kunt hier inspiratie op doen voor het ontwerp van uw eigen tuin. 
 
Sinds mei 2010 zijn wij begonnen met onze webshop. Hier verkopen wij o.a. In-Lite tuinverlichting, tuinkasten, picknicktafels, plantenbakken, tuinhout en sfeerartikelen. Het idee voor de webshop is ontstaan, omdat wij inmiddels ons assortiment hebben uitgebreid en steeds op zoek zijn naar nieuwe tuin ideeën. De webshop is gemaakt voor particulieren of hoveniers die producten op een snelle, veilige manier geleverd willen krijgen voor het sfeervol maken van de tuin. Maar ook als inspiratie voor uw tuin betreft de aanleg of het ontwerp is onze webshop een mooie aanvulling op ons hoveniersbedrijf. 
 
Wij vinden het belangrijk dat al onze tuinartikelen duurzaam en van een goede kwaliteit zijn. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen voor advies, een offerte of een afspraak. 
 
Wij staan voor kwaliteit en service! 
 
 
Werkzaamheden Hoveniersbedrijf Kooter Amsterdam 
 
Alle werkzaamheden van Hoveniersbedrijf Kooter Amsterdam vindt u links in het menu. Klik voor meer informatie op hetgeen waar u meer van wil weten. Onze hoveniers zijn gespecialiseerd in o.a. tuinaanleg, onderhoud, bestrating, boomverzorging, schuttingen, vijvers, beplanting en tuinverlichting.

Diensten
  • Tuinaanleg  
  • Bestrating  
  • Onderhoud  
  • Boomverzorging  
  • Schuttingen  
  • Vijvers  
  • Beplanting  
  • Tuinverlichting In-Lite