Hovenier
Hoveniers Hamersma Tuinen in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VHoveniers Hamersma Tuinen
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Hoveniers Hamersma Tuinen
Loevestein 78
1082 XK Amsterdam

tel: 06-51589350

Extra informatie

Hoveniers Hamersma Tuinen is een jong en enthousiast hoveniersbedrijf met een frisse kijk op hedendaagse tuinen.   
Uw tuin moet een punt van rust zijn, een verlenging van uw woonruimte waar u optimaal in kunt ontspannen en is tevens het visitekaartje van uw huis. Om dit te bereiken zullen wij alles op alles zetten om dat samen met u te realiseren. 
 
Of het nou gaat om het ontwerp, de aanleg of het onderhoud van uw tuin, voor al deze facetten kunt u bij ons terecht. Neem daarom snel contact op.  
 
Hoveniers Hamersma Tuinen is opgericht op 1 April 2010 door Bennie Hamersma, geboren op 18 juni 1984 te Amsterdam. Bennie stelt zichzelf voor: 
 
Beste Bezoeker, 
 
Na de basisschool heb ik eigenlijk altijd al geweten dat de hovenierswereld mijn wereld is. Het was daarom ook vanzelfsprekend dat ik als vervolgopleiding koos voor het Florens college “Linneaus “ voor land en tuinbouw. In die periode groeide niet alleen de liefde voor het groen en de tuinen maar ook de wens ooit een eigen hoveniersbedrijf te runnen. Na deze school met goed gevolg te hebben doorlopen ben ik naar het Wellant college in Houten gegaan. Daar heb ik de opleiding tuinarchitectuur/zelfstandig hovenier gevolgd en in 2004 met goed gevolg afgerond. Met een schat aan schoolervaring en de nodige certificaten en diploma’s ben ik bij verschillende hoveniersbedrijven gaan werken in zowel de aanleg als in het onderhoud. Op deze manier heb ik mijn praktijkervaring opgedaan en mijn groen/tuinkennis uitgebreid, tot die mooie dag van 1 April 2010 waarop ik mijzelf officieel als zelfstandig ondernemer van Hoveniers Hamersma Tuinen heb laten inschrijven. Ik heet u daarom nogmaals van harte welkom op de website van Hoveniers Hamersma Tuinen. Mijn passie wil ik graag met uw delen. Op deze website, maar natuurlijk ook door uw tuin aan te pakken zodat u er optimaal van kunt genieten! Bennie Hamersma.