Hovenier
Amsterdamse Hoveniersbedrijf in
Amsterdam
bedrijf aanmelden?.. Klik hier  
Ontvang gratis en vrijblijvend informatie en aanbiedingen van hoveniers in uw omgeving en bespaar! U bent niet verplicht één van de aanbiedingen te accepteren. U zit nergens aan vast.
De aanbiedingen zijn veelal extra scherp geprijsd, uniek en scherper dan direct bij de hoveniersleverancier en installateur. U ontvangt eenmalig een email.
Contactinformatie
Naam *
Telefoonnummer *
E-mail adres *
VDiverse aanbiedingen hoveniersbedrijven
VAmsterdamse Hoveniersbedrijf
Uw regio
Postcode *
Straat
Huisnr.
Plaatsnaam
Soort opdracht
Opties
Oppervlakte tuin
Omschrijving
 

privacy
Amsterdamse Hoveniersbedrijf
Pleimuiden 14/C
1046AG Amsterdam

tel: 020 6765985

Extra informatie

Welkom bij het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf   
Het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf heeft meer dan 20 jaar ervaring in het maken van stijlvolle en creatieve tuinontwerpen, een gedegen tuinaanleg en vakkundig tuinonderhoud op maat. 
 
In de ontwerpen vinden wij het belangrijk dat de ideeën en de wensen van de opdrachtgever op een creatieve wijze worden vertaald. 
 
Beplantingen en vernieuwende ideeën spelen hierbij een grote rol. Al met al moet het een verrassend geheel worden met volop ruimte om in alle privacy te spelen, te zitten, te zonnen en te genieten van de beplanting. 
 
Steeds vaker wordt de tuin gezien als het verlengstuk van het huis. Men moet zich thuis voelen in de tuin. 
 
Soms is een complete renovatie nodig om het gewenste doel te bereiken, maar ook met een kleine aanpassing of toevoeging is veel te bereiken. Het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf ziet iedere tuinaanpak, zowel groot als klein als een uitdaging. 
 
Ons Bedrijf 
 
Het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf word geleid door Raymond ter Wal, die sinds 1984 werkzaam is in de branche. Inmiddels heeft hij zijn sporen in de totale hoveniers werk verdiend. Daarom kiest u voor het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf! 
 
Vakkennis 
Onze medewerkers zijn allemaal vakkrachten op hun vakgebied. Bovendien is het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf een sterke betrouwbare partner die zeer flexibel en concurerend is en daarnaast staat voor kwaliteit en vakmanschap. 
 
Flexibel 
Bij spoedklussen of onverwachte gebeurtenissen, zoals storm- water of hagelschade, is het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf hét bedrijf om direct in te schakelen. 
 
Klanten van het Amsterdamse Hoveniers Bedrijf 
In de afgelopen jaren heeft ons bedrijf een goede naam opgebouwd. Bedrijven, instellingen, en particulieren doen regelmatig een beroep op onze dienstverlening. Of het nu gaat om eenmalige opdracht of om complete projecten. 
 
Erkend opleidingsinstituut 
In samenwerking met het kennis- en communicatiecentrum Aequor mogen wij mensen opleiden. Door middel van het werk/ leertraject wordt men tijdens de stages klaargestoomd voor de een baan in de groene sector.